Schoolreis naar Naturalis Biodiversity Center

Leiden, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Naturalis Biodiversity Center
Slide 2 - Naturalis Biodiversity Center
Slide 3 - Naturalis Biodiversity Center
Slide 4 - Naturalis Biodiversity Center

Naturalis Biodiversity Center, in Naturalis ga je op ontdekkingtocht


Naturalis opent nieuw museum
Naturalis bouwt een volledig nieuw museum! In de zomer van 2019 gaan de deuren van het museum weer open. In maar liefst negen indrukwekkende zalen en drie leerruimten beleven leerlingen de rijkdom van natuur. Jong en oud leert dan door zelf te onderzoeken - in het museum, in de natuur en in de klas. Reken er maar op dat alle ingrediënten voor een spannende ontdekkingstocht straks aanwezig zijn.

Bij een nieuw museum hoort ook een gloednieuw aanbod van leerzame workshops en boeiende zaalprogramma’s. Het stimuleren van een onderzoekende leerhouding staat steeds centraal. Door echte natuurobjecten verwonderen kinderen zich continu. En door relevante onderwerpen te onderzoeken verwerven ze onderzoeksvaardigheden.

Wachten tot de zomer hoeft niet. Met het digitale lesmateriaal haal je Naturalis gewoon naar de klas. Zo duiken de kinderen met de Verwonderwereld (4 t/m 12 jaar) spelenderwijs in de wereld van dino’s en bijen. Op naturalis.nl/educatie kun je kosteloos lesmateriaal downloaden en aanvullend op eigen lessen gebruiken. De nieuwe schoolprogramma’s zijn te reserveren vanaf maart 2019.

Kortom, Naturalis is dé plek waar je alles leert over de rijkdom van de natuur.

Vragen? De medewerkers van Naturalis helpen graag. Stuur een mail naar reserveringen@naturalis.nl of bel naar onderstaand telefoonnummer.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Pesthuislaan 7
2333 BA Leiden
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)71 751 97 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!