De nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine (Vlaanderen)

Apeldoorn, 16 januari 2024

De allernieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine is onderweg


Het organiseren van een geslaagde klasuitstap, natuur-, bos- of zeeklas, geïntegreerde werkperiode (GWP) of schoolkamp en de ‘ontspannen’ begeleiding daarvan is een flink onderschatte schoolactiviteit.

2024 01 cover schoolreis magazine belgie
Nu er langzamerhand voorbereidingen worden getroffen brengen wij u weer een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine. Deze gratis ideeënbron staat boordevol informatie die goed van pas zal komen bij het plannen van uw uitstap. Zit u dus in een schoolreiscommissie en staat u (weer) voor de taak een leuke uitstap te organiseren, neem dan zeker een kijkje in het Nationaal Schoolreis Magazine en regel het nu! Last minute is geen optie meer.

Vanaf maandag 19 februari zullen alle abonnees en Nederlandstalige scholen in het primair en secundair onderwijs in België gratis één exemplaar ontvangen.

(Coverfoto © Walibi Belgium, de meest sensationele schooluitstap, www.schoolreismagazine.be/attractie/walibi-belgium)
Magazine en nieuwsbrief voortaan gratis ontvangen?

Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school, jeugdclub en/of jeugdcentrum over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken en staat u nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie u bent en waar u zit. Vul het online inschrijfformulier in. Wij zorgen er dan voor dat de komende editie, samen met de digitale nieuwsbrief, in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Volgende maand wordt het Nationaal Schoolreis Magazine in week 8 (uiterlijk 20 februari 2024) toegezonden, indien wij uw inschrijving uiterlijk 1 februari 2024 hebben ontvangen.

We wensen u veel succes met het organiseren van uw klasuitstap!
 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!