Nationaal Schoolreis Magazine België

Apeldoorn, 28 januari 2020

De allernieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine is onderweg


De voorbereidingen voor de schooluitstap zitten er weer aan te komen en dus brengen wij u weer een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine. Deze gratis ideeënbron staat boordevol informatie die goed van pas zal komen bij het plannen van uw uitstap. Zit u dus in een schoolreiscommissie en staat u (weer) voor de taak een leuke uitstap te organiseren, neem dan zeker een kijkje in het Nationaal Schoolreis Magazine!

2020 02 schoolreis cover BelgieDeze nieuwe editie van 2020 heeft o.a. een special 'Vlaamse meesters 2020'. Dinsdag 11 februari a.s. (week 7) zullen alle abonnees en Nederlandstalige scholen in het primair en secundair onderwijs in België gratis één exemplaar ontvangen.

Magazine en nieuwsbrief voortaan gratis ontvangen?
Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school, jeugdclub en/of jeugdcentrum over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken en staat u nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie u bent en waar u zit. Vul het online inschrijfformulier in. Wij zorgen er dan voor dat de komende editie, samen met de digitale nieuwsbrief, in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Volgende jaar wordt het Nationaal Schoolreis Magazine in week 6 (uiterlijk 9 februari 2021) toegezonden, indien wij uw inschrijving uiterlijk 15 januari 2021 hebben ontvangen.

We wensen u veel succes met het organiseren van uw klasuitstap!
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!