De nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine België

Apeldoorn, 31 januari 2023

De allernieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine is onderweg


Het organiseren van een geslaagde klasuitstap, natuur-, bos- of zeeklas, geïntegreerde werkperiode (GWP) of schoolkamp en de ‘ontspannen’ begeleiding daarvan is een flink onderschatte schoolactiviteit.

2023 01 cover schoolreis magazine belgie
Nu er langzamerhand voorbereidingen worden getroffen brengen wij u weer een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine. Deze gratis ideeënbron staat boordevol informatie die goed van pas zal komen bij het plannen van uw uitstap. Zit u dus in een schoolreiscommissie en staat u (weer) voor de taak een leuke uitstap te organiseren, neem dan zeker een kijkje in het Nationaal Schoolreis Magazine en regel het nu! Last minute is geen optie meer.

Vanaf maandag 6 februari zullen alle abonnees en Nederlandstalige scholen in het primair en secundair onderwijs in België gratis één exemplaar ontvangen.

(Coverfoto © Vlaamse Jeugdherbergen, www.schoolreismagazine.be/verblijf/vlaamse-jeugdherbergen)
Magazine en nieuwsbrief voortaan gratis ontvangen?

Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school, jeugdclub en/of jeugdcentrum over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken en staat u nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie u bent en waar u zit. Vul het online inschrijfformulier in. Wij zorgen er dan voor dat de komende editie, samen met de digitale nieuwsbrief, in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Volgend jaar wordt het Nationaal Schoolreis Magazine in week 6 (uiterlijk 8 februari 2024) toegezonden, indien wij uw inschrijving uiterlijk 12 januari 2024 hebben ontvangen.

We wensen u veel succes met het organiseren van uw klasuitstap!
 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!