Nationaal Schoolreis Magazine België

Apeldoorn, 1 februari 2022

De allernieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine is onderweg


De voorbereidingen voor de schooluitstap zitten er weer voorzichtig aan te komen en dus brengen wij u weer een nieuw Nationaal Schoolreis Magazine. Deze gratis ideeënbron staat boordevol informatie die goed van pas zal komen bij het plannen van uw uitstap. Zit u dus in een schoolreiscommissie en staat u (weer) voor de taak een leuke uitstap te organiseren, neem dan zeker een kijkje in het Nationaal Schoolreis Magazine!

2022 02 cover schoolreismagazine belgie v2Met deze nieuwe editie van het Nationaal Schoolreis Magazine hopen we scholen zoals altijd goed te kunnen begeleiden bij hun schoolreiskeuze en -organisatie. In voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben we veelvuldig contact met de schoolreisbestemmingen gehad, mét de nodige extra aandachtspunten. In aansluiting hierop hebben we afgelopen seizoen bovendien een kort verkennend onderzoek onder scholen gehouden. De resultaten hiervan, gecombineerd met de informatie van de overheid en de Nationale Veiligheidsraad, hebben we omgezet in een aantal handvatten die u helpen om in deze bijzondere tijd grip te houden op het organiseren van een schoolreis die nu waarschijnlijk pittiger dan ooit is. We geven u in dit magazine concrete tips om flexibel in te spelen op veranderende situaties. Actuele updates vindt u overigens via www.schoolreismagazine.be/corona.

Maandag (7 februari) en/of dinsdag (8 februari) zullen alle abonnees en Nederlandstalige scholen in het primair en secundair onderwijs in België gratis één exemplaar ontvangen.

(Coverfoto © Jonas Verhulst www.schoolreismagazine.be/dierenpark/zoo-planckendael)

Magazine en nieuwsbrief voortaan gratis ontvangen?
Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school, jeugdclub en/of jeugdcentrum over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken en staat u nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie u bent en waar u zit. Vul het online inschrijfformulier in. Wij zorgen er dan voor dat de komende editie, samen met de digitale nieuwsbrief, in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Volgend jaar wordt het Nationaal Schoolreis Magazine in week 6 (uiterlijk 7 februari 2023) toegezonden, indien wij uw inschrijving uiterlijk 13 januari 2023 hebben ontvangen.

We wensen u veel succes met het organiseren van uw klasuitstap!
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!