Staat u op onze verzendlijst voor een gratis Nationaal Schoolreis Magazine?

 

Update: 30 maart 2021

Alle scholen in het basis- en secundair onderwijs hebben in februari gratis een exemplaar van het Nationaal Schoolreis Magazine per post ontvangen, maar aangezien veel schoolreismeetings online plaatsvinden heeft niet iedereen een exemplaar bij de hand. Op verzoek hebben we de editie van dit jaar eenmalig online beschikbaar gesteld. We hebben hierin alle speciale online pagina’s van de organisaties geprogrammeerd. Wanneer u op een organisatie klikt gaat u direct veilig naar de juiste website.

Klik hier voor de online versie van het Nationaal Schoolreis Magazine. Tip: klik met uw rechtermuisknop ‘openen in nieuw venster’ dan blijft deze PDF op de juiste pagina open staan waar u gebleven bent.
Apeldoorn, 23 februari 2021

Bent u leerkracht, directielid, ouder, cultuurinkoper of lid van een activiteitencommissie? En beslist u binnen de school over de uitstap? Of bent u bij de organisatie hiervan betrokken via een oudervereniging, jeugdclub of jeugdcentrum en staat u nog niet op onze verzendlijst? Laat ons dan hieronder* weten wie u bent en waar u zit. Wij zorgen er dan voor dat de komende edities in de juiste handen komt. Het is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Privacy
*Uiteraard behandelen we uw gegevens met de grootst mogelijke zorg. Check onze privacyverklaring via www.schoolreismagazine.be/privacy.

Deadline
Het eerstvolgende Nationaal Schoolreis Magazine wordt in week 6 (uiterlijk 8 februari 2022) toegezonden, indien wij uw inschrijving uiterlijk 14 januari 2022 hebben ontvangen.


Uw gegevens


Welke soort(en) onderwijs biedt uw school?Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!