Oriëntatiebezoek

Reserveer hier uw gratis verkennend bezoek!

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Een schoolreisje bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt voorbij!

Oriëntatiebezoek

Reserveer hier uw gratis verkennend bezoek!

Nationaal Schoolreis Magazine

Gratis magazine (editie 2024, nr. 31)

Apeldoorn, 11 januari 2024

Gratis oriëntatiebezoeken, opendeurdagen, lerarendagen en inkomdagen, de manier om u vrijblijvend te oriënteren!


Heeft u uw gratis oriëntatiebezoek al gereserveerd? Gaat u dadelijk een locatie voor uw (educatieve) uitstap, kamplocatie of een schoolreisbestemming voor dit schooljaar kiezen? Maar weet u niet helemaal zeker of die bestemming wel geschikt is voor uw klas?

Met een ‘verkennend’ bezoek kunt u ter plekke een beeld vormen van het aanbod en de mogelijkheden en direct bepalen of deze beantwoorden aan de doelstelling van uw schoolreis, uitstap of schoolkamp. U krijgt zo een idee van onder andere reistijd, accommodatie, tijdsduur die nodig is om de bezienswaardigheden of attracties te bezoeken, mogelijkheden om te lunchen, verzamelpunten, etc. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om uw keuze te bepalen en om voorbereidingen te treffen.

Vraag hier uw gratis oriëntatiebezoek aan


Hoe werkt deze actie?
Verstuur hier de online servicebrief. Hierop kunt u aangeven welke bestemming(en) u wilt bezoeken. Van de betreffende schoolreisbestemming(en) ontvangt u dan een uitnodiging en/of toegangsbewijs met de evt. voorwaarden (bezoekdata e.d.), waarmee u persoonlijk kunt gaan zien of de locatie geschikt is voor een uitstap met uw klas.
 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!