Schooluitstap naar Historyland

Hellevoetsluis, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Historyland
Slide 2 - Historyland
Slide 3 - Historyland
Slide 4 - Historyland
Historyland golf
Historyland skeletten
Historyland water attractie
Historyland zeef

Ontdek het verleden bij Historyland in Hellevoetsluis!


Bij Historyland is er voor ieder wat wils. Avonturiers kunnen gewapend met een zeef op zoek gaan naar goud in ons pittoreske goudzoekersdorp, of ze kunnen hun golfvaardigheden testen onder het toeziend oog van niemand minder dan de kleine grote Franse generaal Napoleon

Waan je in de Mammoetsteppe, waar het pleistocene tijdperk tot leven komt en ontmoet de majestueuze wolharige mammoet, de angstaanjagende sabeltandkat, de imposante grottenbeer en de woeste wolharige neushoorn. Of beleef een unieke tijdreis in onze Oeroceaan, naar een fascinerende periode waar potvissen en reuzenhaaien van maar liefst achttien meter lang heersten. Ontdek hoe deze prehistorische wezens onze planeet ooit bevolkten.

Bij Historyland geloven we in leren door beleven! Buiten in ons park kunnen kinderen een heus dinoskelet opgraven, en de spanning die zich opbouwt terwijl het skelet steeds meer vorm krijgt, is voelbaar in de lucht. Voor de avonturiers die graag het oorlogsveld betreden, bieden we een unieke ervaring met onze legervoertuigen. Klim op de voertuigen en beleef de geschiedenis alsof je er middenin zit. In de bunker ervaar je levensecht een bombardement, een indrukwekkende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Na alle historische avonturen is er niets heerlijker dan wat verfrissing en plezier in het water! Onze waterattracties staan garant voor spetterend speelplezier en zorgen voor de ultieme ontlading na een dag vol ontdekkingen. Geen zwemdiploma nodig, omdat het water direct weer wegstroomt.

Reserveer nu je schoolreis en laat je leerlingen genieten van een dag vol avontuur, verwondering en educatie. Het wordt een reis die ze niet snel zullen vergeten! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in ons unieke park vol geschiedenisavonturen!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Ravenseweg 11 C
3223 LM Hellevoetsluis
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)181 74 41 71

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!