Schoolreis naar Karrenmuseum

Bezoek de website

Essen, Antwerpen Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Karrenmuseum
Slide 2 - Karrenmuseum
Slide 3 - Karrenmuseum
Slide 4 - Karrenmuseum
Slide 1 - Karrenmuseum
Slide 2 - Karrenmuseum
Slide 3 - Karrenmuseum
Slide 4 - Karrenmuseum

Karrenmuseum, ontdek, beleef en geniet!


Robuust en fijn
Hout en metaal vormen de twee basisingrediënten voor de collectie van het Karrenmuseum. Aan de hand van meer dan 300 voertuigen wordt de geschiedenis van het ongemotoriseerde transport getoond.

Onze gidsen dompelen je onder in een verrassende collectie, waar op verschillende punten vakmannen hun stiel laten zien. Zij voeren je langs charmant ogende scharensliepen, bakkers- en ijskarren, trekken met jou doorheen de collectie stoere wagens die zware lasten kunnen dragen en ontdek je de rijkelijk versierde koetsen in het koetshuis. In de smidse weerklinkt de hamer op het aambeeld, voel je de hitte van het vuur en prikkelt de geur van metaal jouw geurzin. De touwslagers tonen vol overgave hun vlechttechnieken, terwijl in de houtzagerij bomen tot planken worden verwerkt. Heb je na deze rondleiding nog veel energie over? Kies dan één van de volkspelen en leef je helemaal uit!

Het Karrenmuseum verrast jou en jouw leerlingen met een leuke mix aan beleving, educatie en rust. We bieden rondleidingen op maat aan. Boeken kan eenvoudig via onze website of mailadres (klik onderstaande button).

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Moerkantsebaan 52
B-2910 Essen
Antwerpen, België
Telefoonnummer

+32 (0) 3 667 11 42

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!