Schoolreis naar Walibi Belgium

Wavre, Waals-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Walibi Belgium
Slide 2 - Walibi Belgium
Slide 3 - Walibi Belgium
Slide 4 - Walibi Belgium
Walibi Belgium achtbaan
Walibi Belgium boomstam
Walibi Belgium schoolgroep
Walibi Belgium schoolgroep 2

Walibi Belgium, de meest sensationele schooluitstap


Is het jou al opgevallen? Hoe meer plezier je leerlingen beleven buiten de school, hoe beter ze presteren in de klas. Plan daarom de ultieme schooluitstap boordevol gelach, sensatie en onvergetelijke herinneringen: een dagje in Walibi Belgium!

Buitengewone werelden voor alle leeftijden
Reizen vormt de jeugd: bezoek de werelden van Walibi Belgium met je klas! Beleef samen de opwinding van de hoogste en snelste achtbanen van de Benelux in Exotic World. Dompel je onder in de exotische wonderen van Karma World. En je jongste scholieren? Die beleven voor het eerst kriebels in de buik in een attractrie op kindermaat in Fun World! 

Nieuw plonsplezier in Aqualibi
Duiken je leerlingen graag in nieuwe avonturen? Mis dan zeker de golf aan sensationele nieuwigheden niet in het tropische zwemparadijs Aqualibi! Vanaf 22 december opent een spannende uitbreiding van maar liefst 1.000 m² de deuren voor groot én klein. Met 4 ongeziene glijbanen erbij geniet jullie samen van een oceaan aan unieke sensaties in Europa. Durf jij als leerkracht ook in het water te springen?

De ontvangst van jouw school? Een 10/10!
Plan vandaag nog een onvergetelijke schooluitstap naar Walibi Belgium met je klas. Voordeeltarieven voor schoolgroepen? Jazeker! En nóg voordeliger als je minstens 21 dagen op voorhand boekt. Ontdek er snel alles over op onze website!

Contactgegevens
Adres
Boulevard de l'Europe 100
B-1300 Wavre
Waals-Brabant, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)10 42 17 17

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!