Schoolreis naar Hidrodoe

Herentals, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 1 - Hidrodoe
Slide 2 - Hidrodoe
Slide 3 - Hidrodoe
Slide 4 - Hidrodoe

Hidrodoe, het interactieve DOEcentrum van België


Water! Water! Water!
Denk je dat je alles weet over water? Doe de test in Hidrodoe, het interactieve water-doe-centrum in Vlaanderen ! Alle aspecten van water komen aan bod. In meer dan 120 doe-opstellingen. Hier speel je met water én tegelijkertijd leer je fantastisch veel nieuwe dingen. Of het nu 5- of 14-jarigen zijn, leerlingen uit het gewoon of het buitengewoon onderwijs, we geven iedereen een persoonlijk onthaal en een bezoek op maat. Leren wordt op die manier leuk.

Heb je slechts een halve dag, breng dan een bezoek aan onze doe-ruimte en verneem alles wat je altijd had willen weten over water. Je bezoek aan Hidrodoe kan je ook al in de klas voorbereiden, dankzij de educatieve pakketten.

Meer tijd? Maak dan een keuze uit het aanbod en stel zo je eigen programma samen. Ga op wandel in het omliggende bos en ontdek meer over de natuur. Hidrodoe heeft aangepaste wandelingen voor elke leeftijd. Of schrijf je in voor de workshop wateronderzoek. De leerlingen voeren, onder begeleiding,  zelf een onderzoek op de watervijver en ontdekken welke ongewervelde diertjes er in het water leven.

Wist je trouwens dat Hidrodoe uitgeroepen is tot één van de Belgische SDG Voices van 2019? Speciaal daarvoor lanceert Hidrodoe een postercampagne. Kies een poster met bijhorende actie. Hang hem in de klas en stimuleer je leerlingen om actief mee te werken. Samen maken wij de wereld beter!

Voor een dag vol waterplezier moet je in Hidrodoe zijn. Enne …  vergeet je lunchpakket niet! Koop een beker of drinkbus en reserveer alvast je plaatsje in het watercafé. Extra bonus: drink zoveel water als je wil, de ganse dag lang.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Haanheuvel 7
B-2200 Herentals
Antwerpen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)14 44 26 44

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!