Schoolreis naar Kinderspeeltuin Papayoe

Antwerpen, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 1 - Kinderspeeltuin Papayoe
Slide 2 - Kinderspeeltuin Papayoe
Slide 3 - Kinderspeeltuin Papayoe
Slide 4 - Kinderspeeltuin Papayoe
Papayoe groepsfoto
Papayoe rodellen
Papayoe ballenbak v2
Papayoe zaal

Kinderspeeltuin Papayoe, binnen- en buitenspeeltuin Papayoe in Antwerpen - Mortsel


Kinderspeeltuin Papayoe in Antwerpen – Mortsel – Vredebaan 73
Ontdek de fantastische wereld van PAPAYOE, een gigantische, tropische speeltuin, een paradijs voor kinderen tussen 2 en 13 jaar oud, te Mortsel .

Met 4500 m² binnen- en 1200 m² buitenspeelruimte is Papayoe perfect geschikt én de ideale locatie in regio Antwerpen om grote groepen te ontvangen voor een onvergetelijk speelmoment.

Kinderspeeltuin Papayoe biedt speelplezier en ontspanning in een veilige infrastructuur voor alle leeftijden. Het is onmogelijk om zich hier te vervelen. Klimmen, glijden, springen, bouwen, rijden, voetballen, lezen... Voor elk kind wat wils, zonder door de begeleiders uit het oog te geraken.

U treft onder meer faciliteiten aan zoals ballenbaden, springkastelen, glijbanen, een roetsbaan, een gigantisch klimparcours, een labyrint... Kinderen kunnen muren of kastelen bouwen met kindvriendelijke bouwstenen of voetballen in de daarvoor bestemde sportunit.

Papayoe beschikt over aangepaste klimtuigen voor de allerkleinsten (2-4). Ook zij kunnen spelen met toestellen gericht op hun jonge leeftijd.

Papayoe is makkelijk te bereiken (met de tram 7 of 15 – halte Vredebaan) en heeft een grote, gratis parking voor de bussen.

Papayoe heeft ervaring met het organiseren van events voor bedrijven, groepen en scholen: schoolreizen & uitstappen, vakantiekampen, sportclubs,  scoutsuitstappen en bedrijfsevenement op maat, wij bespreken het allemaal graag met u.

Dit speelparadijs heeft sinds de opening in 2015 meer dan 150 scholen en groepen enthousiast ontvangen die jaar na jaar het in haar gestelde vertrouwen hernieuwen!

Prijs voor groepen: vanaf 9 € per kind => afhankelijk van het aantal kinderen en de gekozen formule.

Contactgegevens
Adres
Vredebaan 73
B-2640 Antwerpen
Antwerpen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)3 888 03 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!