Schoolreis naar SnowWorld

Bezoek de website

Landgraaf, Limburg Routebeschrijving

Zoetermeer, Zuid-Holland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - SnowWorld
Slide 2 - SnowWorld
Slide 3 - SnowWorld
Slide 4 - SnowWorld
Slide 1 - SnowWorld
Slide 2 - SnowWorld
Slide 3 - SnowWorld
Slide 4 - SnowWorld

SnowWorld, beleef met de klas het leukste en coolste uitje bij SnowWorld!


Kraakverse sneeuw, verschillende brede pistes en professionele skiliften… Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel en beleef je bij SnowWorld!

Schoolskiën
Lekker skiën of snowboarden met de hele klas of school? Dat kan! Iedereen tussen de 6 & 18 jaar kan mee op schoolreisje naar SnowWorld. Bij SnowWorld kan er gekozen worden uit verschillende arrangementen. Alle arrangementen zijn inclusief benodigd materiaal. Schoolskiën is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. De lessen worden gegeven aan zowel beginners als (ver)gevorderden en in kleine groepen van maximaal 10 kinderen per leraar. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient en nodig heeft! SnowWorld beschikt over meerdere pistes (waaronder de steilste indoorpiste van Europa), zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan starten.

Schoolsporten
Naast activiteiten in de sneeuw, is er ook de mogelijkheid om actief het veld op te gaan. Bij SnowWorld hebben we namelijk een prachtig omnicourt. Hier kunnen allerlei sporten worden uitgeoefend zoals, basketbal, tchoukball, unihockey, voetbal en nog veel meer. Dit is natuurlijk nóg leuker als je dit combineert met een uur skiën/snowboarden!

Arrangementen
De arrangementen zijn heel divers. Met de klas of school een bijzonder coole gymles organiseren? Dat kan met arrangement ‘schoolski A’. In dit arrangement zit één uur ski- of snowboardles inclusief materiaalhuur. Dit arrangement kan worden uitgebreid met langere lessen en vrij skiën/snowboarden.

Liever een compleet verzorgd schoolreis of klassenuitje? Dan past arrangement ‘School Snow Fun’ hier perfect bij. De kids beginnen met 1 uur skiles, genieten vervolgens van een korte break met een sportdrankje en een lekkere chocoladereep. Daarna hebben de kids 55 minuten snowboardles (vanaf 8 jaar), daarna gaan ze nog  25 minuten tubegliden en sluiten de dag af met een heerlijk kindermenu.

Buiten de standaard schoolski-arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk een compleet programma op maat te laten samenstellen.

Ga naar onze website (klik boven- of onderstaande button) om alle arrangementen te bekijken!

Contactgegevens
Adres
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
Limburg, Nederland
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (045) 547 07 00

+31 (079) 320 22 02

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!