Schoolreis naar Plopsaland De Panne

www.plopsaschools.be

Adinkerke, West-Vlaanderen Routebeschrijving


www.plopsaschools.be
Slide 1 - Plopsaland De Panne
Slide 2 - Plopsaland De Panne
Slide 3 - Plopsaland De Panne
Slide 4 - Plopsaland De Panne
Slide 1 - Plopsaland De Panne
Slide 2 - Plopsaland De Panne
Slide 3 - Plopsaland De Panne
Slide 4 - Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne, een onvergetelijke dag met je klas in Plopsaland De Panne!


Neem je leerlingen mee naar het land van hun tv-helden en geniet samen met hen van een dagje magie in het meest bezochte pretpark van België! Ontdek de 50 spectaculaire attracties! Kleine Ploppertjes trekken op avontuur in Mayaland met maar liefst 10 attracties op kindermaat. Ook een boottocht in het Bos van Plop is een magische belevenis. Zijn uw leerlingen dapper genoeg voor wat meer kriebels? Vlieg dan over het Kasteelplein op de rug van De Draak of duik in een reuzesloep met de SuperSplash in de Piratenbaai. Echte durvers trotseren De Grote Golf in het nieuwe Wickieland, vlieg in twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur op Anubis The Ride of laat je tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de houten rails van de gloednieuwe houten achtbaan Heidi The Ride razen! Ontdek ook de dagelijkse live-shows met alle Studio 100-figuren! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl !

Al spelend leren

GRATIS K3-verkeersklas
Een schoolreisje naar Plopsaland De Panne is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Onze Plopsa-politieagent laat jouw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het gloednieuwe K3-verkeerspark en in ware K3-stijl de verkeersregels toepassen.

GRATIS Bijenklas met Maya
Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.

GRATIS AQUAFIN-klas:
Het afvalwater van Plopsaland gaat rechtstreeks naar de zuiveringsinstallatie aan de overkant van de straat. Wie zelf wil zien hoe dit vuile water weer schoon wordt gemaakt kan terecht in de kindvriendelijke bezoekersruimte voor een gratis rondleiding onder begeleiding van een Aquafin-medewerker.

GRATIS Boerderijklas
De dierenarts van Plopsaland De Panne neemt je mee naar de boerderij en leert je alles over paarden, hun verzorging en alles wat je altijd al wou weten over deze trotse dieren.

Combinatiebezoek met het gloednieuwe waterpark Plopsaqua!
Ben je klaar voor een gloednieuw avontuur met Wickie de Viking? Neem dan een duik in de wonderwaterwereld van Plopsaqua! Vaar mee door een magisch sneeuwlandschap in de adembenemende wildwaterrivier of ontdek het aanbod glijbanen voor jong en oud. Laat je verrassen door de subtropische storm in het golfslagbad en verken daarna de betoverende wereld van Wickie in de spetterende waterspeeltuin. Bezoek waterpark Plopsaqua of combineer het zwemplezier met een bezoek aan Plopsaland De Panne.

Openparkdagen voor leerkrachten
Wilt u het park al eens verkennen? In de mei- en oktobervakantie 2018 (openingsdagen en –uren: www.plopsaschools.nl ) krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken op vertoon van de akte van aanstelling of ander document dat aantoont dat men leerkracht is. Vervolgens kunnen leerkrachten ook een Plopsa-FunCard aankopen met 50% korting (€42,50 i.p.v. €84,99)!

Contactgegevens
Adres
De Pannelaan 68
B-8660 Adinkerke
West-Vlaanderen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)58 42 02 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!