Schoolreis naar Plopsaland De Panne

Adinkerke, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsaland De Panne
Slide 2 - Plopsaland De Panne
Slide 3 - Plopsaland De Panne
Slide 4 - Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne, een onvergetelijke dag met je klas in het grootste pretpark van België!


Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens. De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland.

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, waagt zich aan een avontuurlijke rit op de gloednieuwe Dino Splash doorheen een prehistorisch landschap met levensechte, bewegende dinosaurussen en kolkende vulkanen. Nood aan nog meer thrills? Raas tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride, test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Ontdek ook de dagelijkse live-shows met alle Studio 100-figuren! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl!

Al spelend leren
GRATIS Energieklas by Eneco
Leerlingen komen op een speelse manier meer te weten over duurzaamheid via het gloednieuwe ‘Grote Eneco Energiespel’. Het is een teamspel in XXL formaat waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk groene energie te verzamelen. Het is een variant op het populaire ganzenbordspel, waarbij de pionnen vervangen werden door elektrische wagens. Via weetvragen en doe-opdrachten verzamelen de teams zonnepanelen. Wie de meeste groene energie bij elkaar weet te sprokkelen is de winnaar van het spel.

GRATIS Verkeersklas
Een schoolreisje naar Plopsaland De Panne is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Onze Plopsa-politieagent laat jouw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het verkeerspark en de verkeersregels toepassen.

GRATIS Bijenklas met Maya
Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.

GRATIS Boerderijklas met Amika
De dierenarts van Plopsaland De Panne neemt je mee naar de boerderij en leert je alles over paarden, hun verzorging en alles wat je altijd al wou weten over deze trotse dieren.|

GRATIS Dinoklas
Heeft je klas ooit al eens oog in oog gestaan met een levensechte dino? Het kan in Plopsaland De Panne! Tijdens de Dinoklas leren de leerlingen alles over hoe dinosaurussen leefden, wat ze aten en welke verschillende soorten er waren. Erna kun je een ritje maken op de gloednieuwe Dino Splash.

Combinatiebezoek met het waterpark Plopsaqua!
Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Vanaf € 17,50 + extra voordelen
Boek nu deze schoolreis voor een knalprijs! Voor slechts € 17,50 beleven uw leerlingen uren speelplezier. Bij reservatie kan ook aan een voordelig tarief gegeten en gedronken worden in de horecapunten. Bezoek ook zeker de website www.plopsaschools.nl voor de actuele voordelen zoals bijvoorbeeld gratis educatieve pakketten, een 2+1 waardebon voor een Plopsa-park naar keuze voor iedere leerling, en nog veel meer.

Openparkdagen voor leerkrachten
Wilt u het park al eens verkennen? In de mei-, herfst- en kerstvakantie 2020 (openingsdagen en –uren: www.plopsaschools.nl) krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken op vertoon van de akte van aanstelling of ander document dat aantoont dat men leerkracht is. Daarnaast kunnen leerkrachten aan de kassa’s van een Plopsa-park ook een Plopsa-FunCard aankopen met 50% korting, dat is een heel jaar Plopsa-plezier!

Contactgegevens
Adres
De Pannelaan 68
B-8660 Adinkerke
West-Vlaanderen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)58 42 02 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!