Plopsa Station Antwerp

Antwerpen, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa Station Antwerp
Slide 2 - Plopsa Station Antwerp
Slide 3 - Plopsa Station Antwerp
Slide 4 - Plopsa Station Antwerp
Plopsa Station Antwerp K3 disco
Plopsa Antwerp Station schieten
Plopsa Antwerp Station kikker attractie
Plopsa Antwerp Station attractie

Plopsa Station Antwerp: Waar je favoriete helden tot leven komen!


Je geliefde Belgische stripfiguren en je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in Plopsa Station Antwerp, het gloednieuwe indoorpark op de meest unieke locatie van het land, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal! Beleef uren indoorpret op 15 supercoole attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen.

Help samen met Mega Mindy boeven vangen op de De Vliegende Fietsen, klim en klauter in Maya’s Speeltuin of laat je samen met Piet Piraat meedrijven op de woeste golven in Storm op Zee. Blijf je liever aan wal? Ga samen met Wickie de Viking op de te gekke Wickie’s Valtoren, na enkele seconden weet je niet meer waar boven of onder is! Ook jouw geliefde Belgische stripfiguren voelen zich helemaal thuis in Plopsa Station Antwerp. De Lucky Luke Express neemt je mee naar het Wilde Westen voor een onvergetelijk avontuur, Jommeke nodigt jou uit voor een superleuke rit op Jommekes Carrousel of wat dacht je van een unieke tocht doorheen het Smurfendorp? In Plopsa Station Antwerp waan je je een dag in het leven van jouw favoriete helden!

Dankzij de unieke ligging geniet je van een heel vlotte bereikbaarheid. Met de trein spoor je tot in het station Antwerpen-Centraal en loop je in minder dan 2 minuten Plopsa Station Antwerp binnen.

Een schooluitstap naar Plopsa Indoor Hasselt is mogelijk vanaf €13,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de promocode ‘8006’ voor de Belgische scholen of via de actiecode '8007'. voor de Nederlandse scholen. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.be.

Contactgegevens
Adres
Mediaplein
B-2018 Antwerpen
Antwerpen, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)58 42 98 96

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!