Schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt

Hasselt, Limburg (BE) Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa Indoor Hasselt
Slide 2 - Plopsa Indoor Hasselt
Slide 3 - Plopsa Indoor Hasselt
Slide 4 - Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Hasselt Juichrit
Plopsa Hasselt Kikker
Plopsa Hasselt Hobbelpaarden
Plopsa Hasselt Achtbaan Viking

Plopsa Indoor Hasselt, buitengewoon veel binnenpret!


Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt. Hier trotseren de allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties. Kom ogen en oren te kort tijdens de leukste shows in het Theater of krijg een warme knuffel van jouw favoriete Studio 100-held. Ben jij ook zo’n supergrote K3 fan? Swing je benen helemaal los met Hanne, Marthe en Julia op de dansvloer van de K3-Disco. Trotseer je aan een groots avontuur tijdens een waanzinnige boottocht met Piet Piraat in de Woeste Zee! De allerkleinsten kunnen klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin. Bij mooi weer geniet je in het ruime buitengedeelte! Klim en klauter tot de top van de gigantische Klimberg of geniet van een bruisend waterschouwspel Bij de Dansende Fonteinen.

Een schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek het gratis educatieve project, de K3-Verkeersklas: Fris de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Zet daarna de aangeleerde theorie om in de praktijk samen met K3.

Een schooluitstap naar Plopsa Indoor Hasselt is mogelijk vanaf €13,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de actiecode ‘8007’. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt
Limburg (BE), België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)11 29 30 40

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!