Schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden

Dalen, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 2 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 3 - Plopsa Indoor Coevorden
Slide 4 - Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden, een schoolreis naar het mooiste indoorpretpark van Nederland!


Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden!
Zijn uw leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Kom dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden. Op ruim 10.000 m² leven uw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickie Coaster, de Vuurtoren, de Vliegende Fietsen, De Scheve Schuit van Piet Piraat, de K3 disco of Plops Speelboom, … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen! Daarbovenop geeft Bumba ook nog iedere dag een leuke show in het theater! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl!

Al spelend leren
GRATIS Verkeersklas
Een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Onze Plopsa-politieagent laat jouw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het verkeerspark en de aangeleerde theorie omzetten in de praktijk.

GRATIS Bijenklas met Maya
Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.

Vanaf € 11,50 + extra voordelen
Boek nu deze schoolreis voor een knalprijs! Voor slechts € 11,50 beleven uw leerlingen uren speelplezier. Bij reservatie kan ook aan een voordelig tarief gegeten en gedronken worden in de horecapunten. Bezoek ook zeker de website www.plopsaschools.nl voor de actuele voordelen zoals bijvoorbeeld gratis educatieve pakketten, een 2+1 waardebon voor een Plopsa-park naar keuze voor iedere leerling, en nog veel meer.

Openparkdagen voor leerkrachten
Wilt u het park al eens verkennen? In de mei-, herfst- en kerstvakantie 2020 (openingsdagen en –uren: www.plopsaschools.nl) krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken op vertoon van de akte van aanstelling of ander document dat aantoont dat men leerkracht is. Daarnaast kunnen leerkrachten aan de kassa’s van een Plopsa-park ook een Plopsa-FunCard of Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart aankopen met 50% korting, dat is een heel jaar Plopsa-plezier!

Contactgegevens
Adres
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Drenthe, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)524 52 33 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!