Schoolreisje naar Plopsa COO

Stavelot, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa COO
Slide 2 - Plopsa COO
Slide 3 - Plopsa COO
Slide 4 - Plopsa COO
Plopsa COO De vliegendefietsen
Plopsa COO Karting
Plopsa COO Poppen
Plopsa COO Watervallen

Plopsa Coo, een Waterval van avontuur! 


Plopsa Coo, gelegen aan de voet van de watervallen van Coo, is het park bij uitstek voor een onvergetelijke dag vol avonturen. Met meer dan 25 sensationele attracties geniet je van een heerlijke combinatie tussen natuur en avontuur, voor het hele gezin. Ben jij een echte waaghals? Waag je aan een ritje op de 600 meter lange Bobslee of betreed de Mega Mindy flyer waar je op 65-meter hoogte geniet van een prachtig uitzicht over Plopsa Coo en de prachtige watervallen van Coo. Krijg jij maar geen genoeg van die kriebels in je buik? Test dan zeker de Maya Splash uit of maak een rit doorheen het Smurfenbos in de gloednieuwe attractie De Smurfer. Hoogteliefhebbers genieten bovendien van een onvergetelijk uitzicht vanuit de Bel RTL Zetellift. Zo zag je de Ardennen nog nooit! De allerkleinsten leven zich volledig uit in De Doorloopweide, waar je omringd wordt door kippen, geiten en zoveel meer. Fan van dieren? Dat komt dan goed uit! Breng een bezoek aan het Apeneiland of ontdek het park vanop de rug van De Konijntjes. Ontdek dit en nog zoveel meer in Plopsa Coo!

Een schoolreis naar Plopsa Coo is niet alleen leuk maar ook heel leerrijk. Ontdek het gratis educatieve project, de Bijenklas met Maya: Leer het belang van de bijen en hun ecologische, economische en sociale impact.

Een schooluitstap naar Plopsa Coo is mogelijk vanaf €14,50 per leerling. Ontvang 5% korting op jouw schoolreis dankzij de actiecode ‘8007’. Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Coo 4
B-4970 Stavelot
Luik, België Attractie
Telefoonnummer

+32 (0)80 68 42 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!