Schoolreis naar Mini Mundi

Middelburg, Zeeland Routebeschrijving


Mini Mundi- Meisje
Mini Mundi- Moeder met kids
Mini Mundi- Draai Balon
Mini Mundi- Botsauto

Mini Mundi, reusachtig veel plezier!


Het familiepretpark is opgedeeld in drie onderdelen. Het paviljoen met indoor speelplezier, Miniatuur Walcheren en het attractiepark met acht attracties.

Van groot naar klein
In het paviljoen verandert de wereld om je heen, je bent ineens klein. Er zijn reuze objecten die normaal heel klein zijn, zelfs de spelletjes zijn groot geworden. In het paviljoen staan twee grote speelstructuren waarin de kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Daarnaast is er een reuze klimvulkaan met glijbaan en botsautootjes.

Even reusachtig
Een leuke speurtocht door Miniatuur Walcheren, waardoor de kinderen spelenderwijs het miniatuurpark ontdekken. Er kunnen onderdelen in werking worden gezet en er is een speurtocht aanwezig, waardoor het schoolreisje ook een educatief tintje kan krijgen.

Tijd voor fun
Met het mini treintje kun je het park verkennen. Terwijl je in de trein zit, zie je de draaimolen draaien, de autootjes van de Jump Around op en neer springen en de schommelschuit heen en weer zwiepen. De waaghalzen worden uitgedaagd om een ritje in de achtbaan te maken of op maar liefst 10 meter hoogte het park te bekijken vanuit de ballontoren. De nieuwe skelterbanen bieden veel plezier voor jonge en oudere kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken in de buitenspeeltuin, het springkussen en op het draadcircus.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Podium 35
4337 WV Middelburg
Zeeland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)118 47 10 10

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!