Hans & Grietje, Pannenkoekenhuis & Speelpark

Zeewolde, Flevoland Routebeschrijving


Slide 1 - Hans & Grietje
Slide 2 - Hans & Grietje
Slide 3 - Hans & Grietje
Slide 4 - Hans & Grietje
Hans en Grietje Speeltuin
Hans en Grietje Eettafels
Hans en Grietje Springkussen
Hans en Grietje Skalterbaan

Hans & Grietje, Pannenkoekenhuis & Speelpark, beleef het sprookje zelf!


Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, vind je een betoverend sprookje!

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit….

In het meest magische pannenkoekenrestaurant van Nederland!
Bewegende vloeren, betoverde plafonds en “zwevende” tafels; jij zet alles zelf in beweging! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder of kies uit de kleinere speelruimtes die in het restaurant te vinden zijn. Zet de wereld op zijn kop in de Groninger-kamer, waan je een prinses in de Bling-Bling zaal, tover jezelf een paar jaar jonger met de Tijdmachine of doe een dansje als de Heks speelt op het grote Heksenorgel!

Het speelpark
Liever buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Sternweg 2 A
3898 LJ Zeewolde
Flevoland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)320 26 82 94

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!