Schoolreis naar Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 -  Avonturenpark Hellendoorn
Slide 2 -  Avonturenpark Hellendoorn
Slide 3 -  Avonturenpark Hellendoorn
Slide 4 -  Avonturenpark Hellendoorn
Achtbaan Hellendoorn
Wildwaterbaan Hellendoorn
Waterglijbanen Hellendoorn
Draaiattractie Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn, het avontuurlijkste schoolreisje!


Avonturenpark Hellendoorn is een populaire schoolreisbestemming in Nederland. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit komt mede door het ruime aanbod attracties en de overzichtelijke locatie in combinatie met de gemoedelijke sfeer en lage schoolreisprijzen. Tel daar de rookvrije omgeving, korte wachttijden en de bosrijke omgeving bij op en je snapt waarom het Avonturenpark vaak de ideale schoolreisbestemming wordt genoemd. Met de klas beleven jullie een veilig en onbezorgd dagje uit.

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten o.a. twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een piratengebied, overdekte attracties, Dreumesland voor kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer. De laatste jaren zijn er diverse nieuwe attracties toegevoegd waardoor het aanbod voor jong & oud momenteel 33 attracties telt! Van kleine, rustige attracties tot grote, spectaculaire attracties. Er is voor ieder wat wils.

Maak kennis met de achtbaan Balagos: met de nieuwe trein met heupbeugels is de achtbaan (voorheen Tornado) een waanzinnig nieuwe ervaring! Ook attractie de Oldtimers is compleet vernieuwd.

De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark met o.a. 11 spectaculaire waterglijbanen.

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren voor de leerlingen? Het kan in Avonturenpark Hellendoorn! Scholen ontvangen bijna 50% vroegboekkorting!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Overijssel, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)548 659 159

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(18 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!