Schoolreis naar Alpincenter Bottrop

Bottrop, Noordrijn-Westfalen Routebeschrijving


Slide 1 - Alpincenter Bottrop
Slide 2 - Alpincenter Bottrop
Slide 3 - Alpincenter Bottrop
Slide 4 - Alpincenter Bottrop
Alpincenter skieen
Alpincenter rodellen
Alpincenter klimmen
Alpincenter airjump

Alpincenter Bottrop, het enige all inclusive skigebied te wereld!


Met een piste van 640 meter is alpincenter de langste skihal ter wereld. De schoolarrangementen zijn uniek door het all inclusive concept waarbij pistetoegang, materiaal, eten én drinken is inbegrepen.

Of het nu beginners betreft of gevorderden: voor iedereen is er wel een uitdaging en iedereen is dan ook welkom. Een bezoek aan het alpincenter biedt dan ook gegarandeerd plezier aan de hele klas! De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Voor gevorderden biedt de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop uitkomst. Door middel van twee banden worden bezoekers na een afdaling terug naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opnieuw ingezet kan worden.

Het alpincenter biedt meer dan alleen sneeuwpret: zo is ook de rodelbaan een absoluut hoogtepunt. Suis met snelheden tot 42 km per uur de berg af en geniet van een bijzonder uitzicht over het Ruhrgebied.

En in het zomerseizoen stijgt de adrenaline en is er nóg meer te beleven. Spring vanaf 4 of zelf vanaf 8 meter hoogte in een luchtkussen bij de Air Jump, en/of trotseer 10 plateaus op 10 meter hoogte in de klimtuin en geniet eveneens van een fantastisch uitzicht over het Ruhrgebied.

Kortom alpincenter Bottrop biedt een onvergetelijke dag aan iedere scholier!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Prosperstraße 299 - 301
D-46238 Bottrop
Noordrijn-Westfalen, Duitsland Attractie
Telefoonnummer

+49 (0)20 417 09 52 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!