Schoolreis naar Alpincenter Bottrop

www.alpincenter.com

Bottrop, Noordrijn-Westfalen Routebeschrijving


Slide 1 - Alpincenter Bottrop
Slide 2 - Alpincenter Bottrop
Slide 3 - Alpincenter Bottrop
Slide 4 - Alpincenter Bottrop
Slide 1 - Alpincenter Bottrop
Slide 2 - Alpincenter Bottrop
Slide 3 - Alpincenter Bottrop
Slide 4 - Alpincenter Bottrop

Alpincenter Bottrop, het enige all inclusive skigebied te wereld!


Vlak over de grens in Duitsland bevindt zich alpincenter Bottrop. Deze langste skihal ter wereld is zowel in de zomer als winter geopend. De 640 meter lange piste biedt afwisseling voor alle wintersporters, zowel beginners als gevorderden.

Al jarenlang is het alpincenter een geliefde locatie bij schoolgroepen uit Nederland ter voorbereiding op een skireis of voor een actieve sportdag in de sneeuw. De scholieren beleven hier een fantastische ski-ervaring.

Het alpincenter biedt speciale schoolarrangementen aan waarbij entree, materiaal (ski’s of snowboard, schoenen en stokken) en 2 uur ski- of snowboardles van professionele skileraren is inbegrepen. De experts van skischool Top On Snow zijn van mening dat dit het minimum is om de leerlingen, na een les in groepsverband, zelfstandig en veilig de eerste piste-afdalingen te laten maken.

Het arrangement kan uitgebreid worden met het voor het alpincenter kenmerkende ALL INCLUSIVE principe. Na het skiën kunnen de scholieren onbeperkt gebruik maken van het eten van het buffet en (alcoholvrij) drinken. Zelf een broodtrommeltje meenemen is dus niet nodig!

Naast het ski-arrangement zijn er ook mogelijkheden voor outdooractivieiten. Het alpincenter beschikt over een 1000 meter lange rodelbaan en een klimtuin. In deze klimtuin worden 10 plateaus op een hoogte van 10 meter getrotseerd.

Een sportdag in alpincenter Bottrop: educatief, sportief, voordeling, ALL INCLUSIVE!

Contactgegevens
Adres
Prosperstraße 299 - 301
D-46238 Bottrop
Noordrijn-Westfalen, Duitsland Attractie
Telefoonnummer

+49 (0)20 417 09 52 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!