Schoolreis naar ZooParc Overloon

Overloon, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - ZooParc Overloon
Slide 2 - ZooParc Overloon
Slide 3 - ZooParc Overloon
Slide 4 - ZooParc Overloon
Zooparc groepje kids v2
Zooparc vlot
Zooparc klimtouw
Zooparc Safariauto

ZooParc Overloon, voor elke leeftijd een schoolreis op maat!


Gaan jullie mee op Expeditie?

Alle klasgenoten, of beter gezegd Expeditiegenoten, verzamelen! Als echte ontdekkingsreizigers verkennen jullie in ZooParc verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voeren jullie opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

De expeditiegebieden
Tussen het bamboe verscholen vind je het Headquarter: het hoofdkwartier van Expeditie ZooParc. Hier ontmoet je rode panda’s, vind je alle informatie voor je Expeditie en kun je proviand of souvenirs vinden. Headquarter is ook een handige plek om te verzamelen of elkaar weer te vinden wanneer een Expeditielid de groep uit het oog verloren heeft.

Vervolgens loop je over Boulders Beach tussen zwartvoetpinguïns, spring je samen met kangoeroes op de Outback, trotseer je bruggen dwars door Amazon, besluip je tijgers in Jangalee em spot je leeuwen, cheetahs en wilde honden in Ngorongoro. Laat je omringen door maki's in Itampolo en spot reuzenmiereneters en flamingo’s in het vernieuwde Madidi.

Reserveer vóór 1 april 2022 voor een bezoek na 1 april 2022 en profiteer van de vroegboekkorting! Indien het park gesloten is i.v.m. de corona maatregelen zijn er passende omboekregelingen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)478 64 00 46

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!