Schoolreis naar Pairi Daiza

Brugelette, Henegouwen Routebeschrijving


Slide 1 - Pairi Daiza
Slide 2 - Pairi Daiza
Slide 3 - Pairi Daiza
Slide 4 - Pairi Daiza

Pairi Daiza, beleef een onvergetelijke dag met je klas in Pairi Daiza!


Het seizoen 2019 belooft uitzonderlijk te worden!

Eerst omdat het Park, dat dit jaar zijn 25ste verjaardag viert en bovendien nog groter wordt, met de opening van een nieuwe wereld, «The Last Frontier». Er komen acht hectare bij, die je naar het hart van Brits Colombia in Noord-Amerika zullen voeren. Leerlingen en leraren zullen er uitzonderlijke dieren kunnen bewonderen: beren, wolven, poema’s, elanden, Stellers zeeleeuwen (de grootste zeeleeuwen ter wereld!) enz.

De inhoud van de pedagogische animaties die in Pairi Daiza worden voorgesteld werd herzien. Er werden activiteiten in opgenomen die rechtstreeks verband houden met de gloednieuwe wereld. 

Aarzel ook niet om deel te nemen aan de «Scholierenwedstrijd» van Pairi Daiza. Wij nodigen je uit om samen met ons de natuur te verdedigen en te beschermen. Door jouw bezoek voor te bereiden aan de hand van een vrij project en jouw leerlingen te betrekken bij een actie ten voordele van de natuur of duurzame ontwikkeling. Bovendien zijn er honderden toegangstickets te winnen.
Klik HIER voor meer info over de Scholierenwedstrijd!

En nog een nieuwtje: Pairi Daiza zal voortaan geopend zijn tijdens de eindejaarsperiode. In 2019 zal de Tuin zijn deuren openen tussen 14 december en 5 januari 2020. Een extra gelegenheid om het Park samen met je leerlingen te ontdekken in een magische en feeërieke kerstsfeer.

Waar wacht je op? Reserveer jouw dag in onze Tuin; wij verwelkomen je met open armen.

Tot spoedig,

Contactgegevens
Adres
Domaine de Cambron
B-7940 Brugelette
Henegouwen, België Dierenpark
Telefoonnummer

+32 (0) 68 250 850

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!