Schoolreis naar Boudewijn Seapark

Brugge, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1 - Boudewijn Seapark
Slide 2 - Boudewijn Seapark
Slide 3 - Boudewijn Seapark
Slide 4 - Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark, pretpark met dolfijnen- en zeeleeuwenshow en attracties. Educatieve lespakketten voor scholen


Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge!

3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties!
Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer.

Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Educatief en interactief schoolprogramma!
In dit educatieve aanbod nemen onze trainers je mee op ontdekkingstocht bij de dolfijnen én de zeeleeuwen. De hele school krijgt een aparte voorstelling in het dolfinarium én aansluitend in het zeeleeuwentheater. De kinderen leren al spelend over het leven van dolfijnen, zeeleeuwen en zeezoogdieren in het algemeen. Niet alleen hoe ze leven in dolfinaria, maar ook hoe ze overleven in het wild. Dankzij de pedagogische vorming van ons team, staat deze educatieve én interactieve voorstelling garant voor een uitstekend lespakket, aansluitend op de leerplannen van het kleuter- en basisonderwijs.

Als extraatje, mag de hele school samen op de foto met onze dolfijnen! Een leuk souvenir om achteraf aan familie en vrienden te tonen over de dolfijne uitstap. En er is nog meer! Iedereen die dit programma volgt, ontvangt een personaliseerbaar diploma ‘Beschermer van de Oceaan’, inclusief een gratis terugkomticket.

Vooraf ontvangt de leerkracht per e-mail educatieve werkblaadjes, om dit educatief programma voor te bereiden in de klas samen met de leerlingen!

GRATIS LERARENDAGEN
Tijdens de paasvakantie en de herfstvakantie en tijdens de weekenden in april en mei geeft Boudewijn Seapark GRATIS toegang aan alle leerkrachten, op vertoon van de Lerarenkaart (of een bewijsje van je school) aan de kassa. Ontdek op voorhand ons park, en bereid je schoolreis perfect voor! Vergezellende gezinsleden betalen slechts € 16,50 (i.p.v. € 27,- voor volwassenen of € 23,- voor kinderen).

Contactgegevens
Adres
A. de Baeckestraat 12
B-8200 Brugge
West-Vlaanderen, België Dierenpark
Telefoonnummer

+32 (0)50 38 38 38

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!