Schoolreis WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

www.wildlands.nl

Emmen, Drenthe Routebeschrijving


www.wildlands.nl
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Achtbaan
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Ijsbeer
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Dogondorp
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Rondvaart
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Achtbaan
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Ijsbeer
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Dogondorp
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen- Rondvaart

Met de hele klas op wereldexpeditie in WILDLANDS


Een wereldexpeditie maken in één dag; in WILDLANDS kan het! WILDLANDS is een park met dieren, cultuur, natuur, attracties en entertainment. Reis samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht. Je doet onderzoek, graaft naar schatten in het zand, bezoekt een Dogondorp en leert alles over wildlife- en natuurbehoud. Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS en beleef het avontuur van je leven!

Nieuwste attractie Tweestryd
In Serenga stap je in Tweestryd, onze nieuwste attractie. In deze achtbaan voor jong en oud strijden de leerlingen tegen elkaar voor het goede doel tijdens een duizelingwekkende race door een oude mijn. Tweestryd is namelijk een family duel coaster, waar je in twee banen naast elkaar racet. Dat mogen de leerlingen niet missen!

Avontuur voor de allerkleinsten Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelparadijs zit vol verrassingen, zoals een Klimparcours en aquaria met tropische vissen.

Actief, leerzaam en leuk!
Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! Het entreeticket geeft je toegang tot alle gebieden, shows en attracties in WILDLANDS.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Drenthe, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)591 85 08 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!