Schoolreis naar ARTIS

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


ARTIS- Tijger
ARTIS- Olifanten
ARTIS- Micropia

Schoolreis naar ARTIS


Ontdek het in ARTIS
Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Reis samen door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk met de klas de netgiraffen samen met Grévy-zebra’s en grote koedoes op de Savanne. Zie de honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Boek een les door een ARTIS-docent of ga op pad met een speurtocht door het park.

Boek je bezoek
In ARTIS kan een schoolbezoek precies op maat gemaakt worden, zodat ieder kind een onvergetelijke dag beleeft. Lesmateriaal en lessen stelt ARTIS gratis beschikbaar voor het primair onderwijs tot en met het wetenschappelijk onderwijs. ARTIS is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats voor bussen. De toegang, het lesmateriaal en eten en drinken kun je eenvoudig online regelen. Boek en meld je klas aan. Kijk op www.artis.nl/scholen en profiteer van het speciale scholentarief.

Combineer je bezoek met ARTIS-Micropia
Haal meer uit je dag en combineer een schoolreis met een bezoek aan Micropia. In dit enige microbenmuseum ter wereld kunnen leerlingen zich verdiepen in microben, het machtigste en meest succesvolle leven op aarde. Informatie over een schoolbezoek aan Micropia vind je op onze website (klik onderstaande- of bovenstaande button) Of ga naar: www.schoolreis.nl/micropia.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)20 523 36 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!