Schoolreis naar THIS IS HOLLAND

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - This is Holland
Slide 2 - This is Holland
Slide 3 - This is Holland
Slide 4 - This is Holland
This Is Holland gele hesjes
This is Holland groepsfoto
This is Holland NL
This is Holland keyvisual

THIS IS HOLLAND, het schoolreisje dat je móet beleven!


THIS IS HOLLAND biedt scholen de ideale combinatie van educatie en amusement. In twee educatieve shows ontdekken de leerlingen op toegankelijke wijze hoe Nederland is ontstaan en over een volk dat met molens, dijken en polders land wist te winnen van de zee. De leerlingen maken op speelse manier kennis met de rijke (water)geschiedenis van Nederland.

Vlieg als een vogel!
In de Flight Experience vlieg je met de hele klas rakelings over diverse must-sees van de Lage Landen. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert. 'Ga er maar voor zitten… Riemen vast… En vliegen maar!'

De leerlingen hebben na de Flight Experience de mogelijkheid om meer te ontdekken over de 22 locaties uit de vlucht. Hier krijgen ze tevens meer informatie over de 10 UNESCO Werelderfgoederen die Nederland rijk is. Met een hoop nieuwe kennis over Nederland op zak en een bijzondere vliegervaring rijker, zullen de leerlingen met nieuwe ogen naar Nederland kijken.

Neem voor meer informatie contact op via ons mail adres (klik onderstaande mailbutton) of bel naar onderstaand telefoonnummer.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)20 215 30 08

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!