Schoolreis naar Familiepark Plaswijckpark

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 2 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 3 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 4 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 1 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 2 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 3 - Familiepark Plaswijckpark
Slide 4 - Familiepark Plaswijckpark

Familiepark Plaswijckpark, een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.

SPEELWIJCK
SPEELWIJCK is de beste wijk van het park om flink in te ravotten. Je vindt er meer speeltuinen dan je ooit bij elkaar hebt gezien. Neem de Havenspeeltuin: je wordt er gegarandeerd zeiknat! In de Apenspeeltuin slinger je als een malle rond aan de touwen. En in de Verkeerstuin race je als een doorgewinterde wegpiraat rond.

HUIS IN DE HEUVEL
In het midden van SPEELWIJCK ligt het Huis in de Heuvel. Dit kleurrijke binnenspeelhuis van opa en oma Van der Plas is groter dan drie enorme tennisvelden! Wel zo fijn, voor als het buiten eens hondenweer is. Doe hier lekker wat je thuis allemaal niet mag. Op de trampolines springen op de bedden, spuiten met badschuim, hollen, klauteren en kruipen door een wirwar van geheime tunnels en gangen.

DIERENWIJCK
In de dierentuin van Plaswijckpark vind je vele diersoorten zoals apen en wallabies. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Je kan in DIERENWIJCK ook je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of ravot je rot in de Speelbeek.

WANDELWIJCK
Af en toe moet je even bijkomen van al het rennen en ravotten. Zoek een mooie plek in WANDELWIJCK om tussen de middag te picknicken in het gras of lekker met een broodje op een van de vele picknickbanken te genieten.

CORONAMAATREGELEN
Plaswijckpark heeft verschillende maatregelen genomen zoals o.a. desinfectiepunten, aangepaste looprichtingen, zodat iedereen veilig kan genieten van het park.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)10 418 18 36

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(4 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!