Schoolreis naar Speelpark Oud Valkeveen

www.oudvalkeveen.nl

Naarden, Noord-Holland Routebeschrijving


www.oudvalkeveen.nl
Slide 1 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 2 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 3 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 4 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 1 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 2 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 3 - Speelpark Oud Valkeveen
Slide 4 - Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen, gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen


Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Elk jaar verwelkomt het park veel kinderen die zich kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke omgeving.
Alle attracties liggen centraal rond een plein, zodat u alles in de gaten kunt houden. De begeleiders kunnen lekker genieten van de natuur en de zon, terwijl de kinderen de spannendste avonturen beleven.

Afgelopen jaren hebben we meerdere nieuwe attracties en speeltoestellen toegevoegd aan het speelpark. Het Treintje is vernieuwd, De Zwierezwaai is nog spectaculairder en De Vallende Schuit bezorgd je misschien wel een nat pak! Voor de jongste bezoekers van het speelpark is Miniland erbij gekomen, een wereld met heuvels en tunnels waarin de kleine bezoekertjes, net als Erik in Godfriend Bomans’ boek “Erik of het klein insectenboek”, kunnen ontdekken dat het verschil tussen mensen en insecten niet zo groot is. Hier kan heerlijk gespeeld worden!

Ook nieuw zijn een Speelkasteel voor de avontuurlijke kinderen en het Waterplezier voor kleine techneuten in spe.

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een schoolreis show met Stronkeltje&Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek. Er is grote kans dat je Stronkeltje, Fonkeltje en Robin tegenkomt. Zij vinden het erg leuk om met alle kinderen op de foto te gaan.

Smikkelen van allerlei lekkernijen kan op verschillende plekken in het park, maar er zijn ook genoeg plaatsen waar u de zelf meegebrachte boterhammetjes kunt opeten. De verschillende arrangementen kunt u bekijken op onze website. (klik onderstaande button)

Contactgegevens
Adres
Oud Huizerweg 2
1411 GZ Naarden
Noord-Holland, Nederland Speeltuin
Telefoonnummer

+31 (0)35 694 42 23

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!