Schoolreis naar Saraland

Bezoek de website

Houthalen-Helchteren, Limburg (BE) Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Saraland
Slide 2 - Saraland
Slide 3 - Saraland
Slide 4 - Saraland
Slide 1 - Saraland
Slide 2 - Saraland
Slide 3 - Saraland
Slide 4 - Saraland

Saraland, perfect voor jouw schoolreis


Eindeloos schoolreisplezier in het indoor dagattractieland op Park Molenheide in Limburg.
De drie indoor topattracties garanderen u een waanzinnige dag ongeacht het weer.
Boek vóór 15 maart 2018 en ontvang een korting tot 20%.

Kids Valley ‘Het overdekte speelparadijs’
Limburgs grootste indoor speeltuin Kids Valley, is een heus wonderland waar ieder kind naar hartenlust kan ravotten, klimmen en springen in een droomwereld van kleurrijke speeltoestellen, klimtorens, snelle glijbanen, zandbakken en een Gun House met schuimballen. Bibberen in het griezelige spookhuis of Kortbeen achtervolgen in het Piratenhuis. Daarnaast is er ook kindercinema, een shooting Gallery, een go-carpiste en veel meer. Dankzij ons gezellig buitengedeelte hoeven de leerkrachten niet de hele dag binnen te blijven. Er zijn zitbanken voorzien waarop genoten kan worden van het mooie weer tijdens een gezellige babbel.

Aquapolis ‘Het zwemparadijs’
Kleuters en peuters worden echte waterratten na een bezoekje aan het kabouterbad met zijn kleurrijke glijbaantjes, borrelende paddenstoelen en pletsende fonteintjes. Blussende kabouters, water spuwende dieren en 32°C zorgen voor groot jolijt! Oudere kinderen zullen zich zeker amuseren in de vier snelle glijbanen. Wie durft er van de "groene" te gaan?

De Mijn ‘De indoor Minigolf’
Een drilboor doet de baan trillen en de machinekamer van de verlaten mijn is nog in volle bedrijvigheid! Met een ontsteker breng je dynamiet tot ontploffing en beginnen tunnelmachines te graven. Hiermee open je de toegang tot de goudmijn, en wat glinstert daar? Diamanten? Maar wat is dat voor geluid en wat ruikt daar zo beangstigend? Pas op voor de gevaren in ‘De Mijn’! De geur-, licht-, bewegings- en geluidseffecten langs het parcours zorgen voor een waar avontuur, spannend en keitof! Deze geheel gethematiseerde minigolf is een topattractie die tot ieders verbeelding spreekt. Wat doe jij als je oog in oog met onze dino staat?

Contactgegevens
Adres
Molenheidestraat 31
B-3530 Houthalen-Helchteren
Limburg (BE), België
Telefoonnummer

+32 (011) 52 10 48

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!