Schoolreisje naar Plopsa COO

Stavelot, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Plopsa COO
Slide 2 - Plopsa COO
Slide 3 - Plopsa COO
Slide 4 - Plopsa COO

Plopsa Coo, een waterval van avontuur in de Belgische Ardennen!


Bezorg je leerlingen een dag vol avontuur! De toeristische site aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo biedt meer dan 20 attracties, prachtig geïntegreerd in het schitterende Ardense landschap.

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, draaien een rondje op de Carrousel of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

Ontdek ook de dagelijkse live-shows met alle Studio 100-figuren! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreisje op maat via www.plopsaschools.nl!

Al spelend leren
GRATIS Bijenklas met Maya
De Plopsa-imker vertelt je klas alles over bloemen, bijen en honing. De leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken en waarom ze zo belangrijk zijn. Daarnaast toont de imker hoe honing gemaakt wordt. Spelend leren was nog nooit zo leuk als met Maya erbij!

GRATIS DINOKLAS
Heeft je klas ooit al eens oog in oog gestaan met een levensechte dino? Het kan in Plopsa Coo! Tijdens de Dinoklas leren de leerlingen alles over hoe dinosaurussen leefden, wat ze aten en welke verschillende soorten er waren.

Vanaf €11,99 + extra voordelen
Boek nu deze schoolreis voor een knalprijs! Voor slechts €11,99 beleven uw leerlingen uren speelplezier. Bij reservatie kan ook aan een voordelig tarief gegeten en gedronken worden in de horecapunten. Bezoek ook zeker de website www.plopsaschools.nl voor de actuele voordelen zoals bijvoorbeeld gratis educatieve pakketten, een 2+1 waardebon voor een Plopsa-park naar keuze voor iedere leerling, en nog veel meer.

Openparkdagen voor leerkrachten
Wilt u het park al eens verkennen? In de mei-, herfst- en kerstvakantie 2020 (openingsdagen en –uren: www.plopsaschools.nl) krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken op vertoon van de akte van aanstelling of ander document dat aantoont dat men leerkracht is. Daarnaast kunnen leerkrachten aan de kassa’s van een Plopsa-park ook een Plopsa-FunCard aankopen met 50% korting, dat is een heel jaar Plopsa-plezier!

Contactgegevens
Adres
Thier de Coo 4
B-4970 Stavelot
Luik, België Speeltuin
Telefoonnummer

+32 (0)80 68 42 65

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!