Schoolreis naar Avonturenboerderij Molenwaard

Bezoek de website

Groot-Ammers, Zuid-Holland Routebeschrijving


Bezoek de website
Avonturenboerderij Molenwaard- Uitleg
Avonturenboerderij Molenwaard- Pony
Avonturenboerderij Molenwaard- Vlot trekken
Avonturenboerderij Molenwaard- Trekkers
Avonturenboerderij Molenwaard- Uitleg
Avonturenboerderij Molenwaard- Pony
Avonturenboerderij Molenwaard- Vlot trekken
Avonturenboerderij Molenwaard- Trekkers

Nieuw in de Zuid-Hollandse polder: Avonturenboerderij Molenwaard

 

Een blokje kaas. Een glas chocolademelk. Of kant-en-klare poffertjes. Snel langs de supermarkt en de voorraadkast is weer gevuld. Vanzelfsprekend, toch? Vaak weten kinderen niet meer waar melk écht vandaan komt of ze denken dat spinazie in ‘deelblokjes à la crème’ groeit. Ga nu samen met je leerlingen op schoolreis in de prachtige Hollandse polder en ontdek van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Waar spelen ontdekken is
Hoe legt een kip ene ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en de oude molen bezoeken. Met haar breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. De verhaaltjes van het vrolijke boertje en boerinnetje dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen het park. Natuurlijk komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke groepsfoto én een interactieve, vrolijke minishow in hun eigen theater. Ongetwijfeld een unieke beleving voor uw leerlingen.

Reserveer uw dagje uit naar Avonturenboerderij Molenwaard met vroegboekkorting vóór 1 april 2019 schoolreisarrangement met:
- Fien & Teun Minishow
- lunch (frietjes, drankje en ijsje)
- begeleider gratis (bij 1 op 5 kinderen)
- Boerderijdiploma
- digitaal lespakket
- Terugkomkaartje (voor alle leerlingen)

Twijfel je nog? Kom dan op woensdag 17 of 24 oktober vanaf 12:30 uur naar de Open Middag. Aanmelden kan via Schoolreisje@Avonturenboerderij.nl. Je krijgt toegang voor 2 personen per school.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0184) 41 70 66

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!