Schoolreisbestemming Toverland ontvangt Diamond ThemePark Awards

Sevenum, 4 april 2019


Schoolreisbestemming Toverland ontvangt Diamond ThemePark Awards


Attractiepark Toverland heeft gisteren twee Diamond ThemePark Awards in ontvangst mogen nemen. Het attractiepark won de award voor ‘Beste nieuwigheid in Europa’ met de spectaculaire wing coaster Fēnix. Daarnaast reikte de vakjury aan Toverland de Spotlight Award uit, die elk jaar wordt toegekend aan een park dat zichzelf extra in de kijker weet te zetten.

Toverland lanceerde vorig jaar het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. De veertig meter hoge wing coaster Fēnix, die eerder al meerdere awards in de wacht sleepte, maakt ook deel uit van deze gigantische uitbreiding. Tessa Maessen, Communicatiemanager, is trots op dit prachtige resultaat. ‘Met deze awards wordt ons ondernemerschap beloond. Het is een geweldige waardering voor de inspanningen van ons team en onze nieuwe themagebieden.’

Ontdekken jullie dit jaar tijdens de schoolreis de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix? www.schoolreismagazine.be/toverland of kijk op pagina 37 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2019).

  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!