Schoolreisactie

Apeldoorn, 10 januari 2019

Deel je schoolreisbeleving en/of -ervaring en maak kans op een geweldige prijs!


Schoolreisactie 2019

Deel via Instagram jouw schoolreisfoto openbaar met #schoolreisactie
Taggen mag ook! Wij kiezen vlak voor de herfstvakantie (11 oktober) de winnaars! De leukste inzendingen winnen ook dit jaar een aardige traktatie.

Niet actief op Instagram? Plaats dan jouw allerleukste schoolreisfoto (van vroeger of nu) op onze Facebookpagina. Delen op Twitter met #schoolreisactie kan ook.

AVG en deelname proof? Voordat je jouw geweldige schoolreisfoto in je enthousiasme gaat delen, heb je natuur wel toestemming van de ouders of voogd van de leerlingen (jonger dan 16 jaar) gevraagd!Prijswinnaars voorgaande jaren


In de afgelopen schoolreisseizoenen werden (met name in mei en juni) door jullie collega-organisatoren, begeleiders, leerlingen en/of ouders volop schoolreisbelevingen met ons gedeeld. Echt overweldigend! De mailbox van de schoolreisredactie, onze Facebook pagina en Twitteraccount liepen elk seizoen helemaal over… Honderden foto’s van de allerleukste schooldag(en) werden gedeeld. Reportages, schoolreiscolumns, schoolreisselfies, kreten en allerlei andere schoolreisgerelateerde berichten kwamen binnen. Dit zijn de prijswinnaars van voorgaande jaren.

Vorig schooljaar hebben we een schoolreisactie o.a. via onze Facebookpagina georganiseerd. Onder alle nieuwe 'volgers' hebben we in schooljaar 2017/2018 tien speciale rugtasjes van het Nationaal Schoolreis Magazine verloot. Gefeliciteerd Jason, Juf Sylvia, Cecilia, Chantal, Jolanda, Esh, Frieda, Marian, Willeke en Elly!

- Schoolreisbegeleider en vader Henri stuurde: '@schoolreis obs De Vossestaart op weg naar Julianatoren! #zinin'. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD-box van 'Mees Kees'!


- Juf Henrieke van groep 3/4 en begeleider van de J.H. Isingsschool (Empe) deelde in schoolreisseizoen 2016/2017 een leuke impressie. '@schoolreis: En dan is de leuke, gezellige dag alweer voorbij... Nog even een groepsfoto tot besluit.' Met deze inzending heeft zij de entreekaarten van de Julianatoren voor haar hele schoolgroep gewonnen!

- Schoolreisbegeleider Daphne van PCBS Gabrie Mehenschool (Amersfoort) heeft een bezoek van de Ouwehands Beestenbus op school gewonnen. '@schoolreis schoolreisje naar het openluchtmuseum was ontzettend leuk.'

- Van meester Koen (Basisschool de Duinsprong in Drunen) ontvingen we een geweldige schoolreisselfie gemaakt in Toverland. Dank je wel Koen! Gefeliciteerd en veel plezier met de speciale schoolreisrugtasjes voor de hele groep!

- Schoolreisbegeleider Anoeska van Basisschool De Ontdekkingreis (Doorn) deelde in schoolreisseizoen 2015/2016 een leuke impressie. '@schoolreis: Spelen, genieten, samen, wat is het schoolreisje van @deontdekkingen toch heerlijk! #feest!' Met deze inzending heeft zij de entreekaarten van de Julianatoren voor haar hele schoolgroep gewonnen!

- Juf Charlotte van BS WereldKidz Palet ZO (Maarssen) heeft in 2015/2016 een bezoek van de Ouwehands Beestenbus op school gewonnen. 'De rest van de school gaat op schoolreisje dus wij zwaaien ze uit! Veel plezier @schoolreis' Hartelijk gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs.

- Juf Esmaralde van OBS De Wijde Veert (Noord-Scharwoude) stuurde ons in 2015/2016 een foto via Twitter '@schoolreis #facebookactie #hardgaan! Vlotten bouwen in #Spaarnwoude met #groep6. Helemaal te gek!' Gefeliciteerd met jullie tickets voor Walibi Holland.

- Meester Rogier stuurde namens de Mgr. Bekkerschool (Veendam): "@schoolreis mooie schoolreis met groep 4 van de Mgr. Bekkersschool uit Veendam. #wadlopen #lauwersoog #natuurschool'. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- De Gerardus Majellaschool (Onderdijk) stuurde ons 5 enthousiaste foto's 'Gr 8 nog heel even op #schoolkamp... Het zit er bijna op! Enorm genoten, nog even #samen juichen @schoolreis'. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- Directeur Frederique van DBS Nettelhorst (Lochem) stuurde ons 3 leuke schoolkamp foto's: '@schoolreis De foto's zijn echt superleuk, net als ons schoolkamp! Groetjes @DbsNettelhorst'. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- Juf Angela van basisschool De Bolderik (Hank) stuurde ons via Twitter 'Geweldig mooi kampvuurfeest met livemuziek, wat een feest! @schoolreis #schoolkamp #demoer #zonnig #bolderik #hank'. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- Ook de inzending van meester Marco is beloond met een DVD van 'Mees Kees op Kamp'. '@schoolreis Leuk weg zijn en ook nog kunnen winnen #schoolreisactie #schoolkampAmeland'

- Juf Déwi van de Mariabasisschool (Marknesse) heeft in schooljaar 2014/2015 entreekaarten van de Julianatoren voor haar hele schoolgroep gewonnen!

- Juf Linda van OBS De Bongerd (Apeldoorn) heeft in schooljaar 2014/2015 een bezoek van de Ouwehands Beestenbus gewonnen.

- Peter uit Deventer stuurde in schooljaar 2014/2015 een geweldige schoolreisfoto van zijn schoolkamp in 1980. Peter bedankt voor het delen van deze ‘nostalgische’ schoolreisfoto! Je bent één van de weinige deelnemers met een foto van vroeger en hebt daarmee de twee gekozen tickets voor Walibi Holland gewonnen.

- Meester Pasquale organiseerde meer dan 10 jaar de schoolreisjes voor ruim 450 leerlingen van Basisschool Scharn in Maastricht. Hij ontving van de schoolreiscommissie een oorkonde van de ‘Nederlandse Vereniging Tot Bevordering Van De Schoolreizen’ en van ons een prijzenpakket van bioscoopfilm 'Mees Kees op Kamp'. In een gesprek met onze redactie geeft hij een aantal goede organisatietips.

- Yvo, leerling van de Mariaschool uit Wateringen stuurde ons een verslag van zijn schoolreisje naar de Linnaeushof in Bennebroek. Van Entertainment One Benelux ontving hij het prijzenpakket van ‘Mees Kees op Kamp’.

- Van juf Linda ontvingen we in 2014/2015 verschillende foto's van Daltonschool De Tweemaster (Pijnacker) op schoolreis. Linda bedankt voor je inzendingen en gefeliciteerd met je prijzenpakket van 'Mees Kees op kamp'!

- 'Wow, een super geslaagde dag voor alle groepen! Bedankt alle hulpouders!' OBS Groenehoek uit Bergschenhoek deelde een zestal gezellige schoolreisfoto's met ons. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- 'Het is fijn, fijn in de natuur! Groep 8 op schoolkamp.' O.D.B.S. Onder de Wieken uit Nieuw-Beijerland twitterde ons verschillende foto's van hun geslaagde schoolkamp. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- Meester Luc plaatste zes fotocollages van groep 8b van de Sint Victorschool uit Apeldoorn tijdens hun schoolkamp op onze FB-pagina. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- Juf Kirsten plaatste een winnende schoolreisfoto op onze Facebookpagina 'Schoolreis-selfie in de boot door de jungle van Avonturenpark Hellendoorn...' Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- R.K.Basisschool It Klimmerbled uit St.NicolaasgaIt deelde via @schoolreis geweldige foto's van hun schoolkamp 'Kampvuur, brood bakken en marsmellows #groep8 #klimmerbled' Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- OBS de Bosrank uit Havelte twitterde via @schoolreis 'Vandaag heeft groep 8 weer een topdag gehad!' Gefeliciteerd en veel kijkplezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

- Avonturier Bamboo Bill van Ouwehands Dierenpark stuurde persoonlijk een klein presentje naar Erica Coppens. Erica stuurde via onze Facebookpagina een foto vlak voor hun schoolreis naar Ouwehands Dierenpark met onderschrift 'Helemaal klaar voor schoolreis naar Rhenen! Bamboo Bill here we come!'

- Juf Karin en Juf Melissa van Basisschool Het Spectrum in Delfgauw twitterde ons twee schoolreisfoto's vanuit Duinrell. 'Ja dat zijn onze leerlingen! Benieuwd of de buschauffeur dit net zo leuk vindt als ik :-)' en 'Juf in de Dragon Fly! Het schoolreisje was erg geslaagd!' Duinrell stuurde hen een leuk presentje toe!

- Meester Jan (inmiddels met pensioen) van CBS Prins Willem Alexander (Elburg) heeft voor z'n hele klas entreekaarten voor de Julianatoren (t.w.v. € 245,00) gewonnen.

- Juf Carolien en meester Ronald van PCBS Het Baken (Werkendam) heeft 60 'Safety Tattoos' (t.w.v. € 180,00) met het telefoonnummer van de schoolreiscoordinator(en) ontvangen. 

- Meester Jurriën van BS De Grondtoon (Veenendaal) heeft een bezoek van De Beestenbus van Ouwehands Dierenpark (t.w.v. € 450,00) gewonnen.

- Meester Jan van BS De Springplank (Uden) heeft 60 'Safety Tattoos' (t.w.v. € 180,00) met het telefoonnummer van de schoolreiscoordinator(en) ontvangen.

- Juf Vanessa van OBS De Groeneweg (Rotterdam) heeft voor haar hele klas entreekaarten voor Duinrell (t.w.v. € 402,50) gewonnen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!