Schoolreisactie

Apeldoorn, 28 juni 2018

Win een geweldige schoolreisprijs!

#Schoolreisactie 2018

Deel via Instagram jouw schoolreisfoto openbaar met #schoolreisactie
Taggen mag ook!

Wij kiezen vlak voor de herstvakantie (29 oktober) de winnaars!

De leukste inzendingen winnen ook dit jaar een geweldige (schoolreis)prijs! Je maakt kans op entreekaarten voor je hele klas van de Julianatoren, een bezoek van de Ouwehands Beestenbus op je school, één van de 10 ‘Mees Kees jubileum DVD-boxen (met daarin alle vier de Mees Kees films) of een speciale Schoolreis.nl rugtasje (incl. een T-rex pen van Naturalis) voor je hele klas.

Niet actief op Instagram? Plaats dan jouw allerleukste schoolreisfoto (van vroeger of nu) op onze Facebookpagina. Delen op Twitter met #schoolreisactie kan ook.

AVG en deelname proof? Voordat je jouw geweldige schoolreisfoto in je enthousiasme gaat delen, heb je natuur wel toestemming van de ouders of voogd van de leerlingen (jonger dan 16 jaar) gevraagd.


 

Winnaars Facebookactie 2017

Afgelopen januari t/m maart hebben we een schoolreisactie o.a. via onze Facebookpagina georganiseerd. Onder alle nieuwe 'volgers' hebben we 10 speciale rugtasjes van het Nationaal Schoolreis Magazine verloot. Gefeliciteerd Jason, Juf Sylvia, Cecilia, Chantal, Jolanda, Esh, Frieda, Marian, Willeke en Elly!

 

Winnaars schoolreisactie 2016 

Vorig schoolreisseizoen werden honderden belevingen van de allerleukste schooldag van het jaar gedeeld. Foto’s, schoolreis tweets maar ook korte reportages, vreugdekreten en andere schoolreisgerelateerde berichten hebben we ontvangen. Onder de ca. 360 inzendingen zijn dit de geselecteerde prijswinnaars.

Entreekaarten (hele klas) voor de Julianatoren in Apeldoorn

Henrieke Reesink, leerkracht groep 3/4 en begeleider van de J.H. Isingsschool (Empe) deelde afgelopen schoolreisseizoen deze leuke impressie. “@schoolreis: En dan is de leuke, gezellige dag alweer voorbij... Nog even een groepsfoto tot besluit.” Met deze inzending heeft zij de entreekaarten van de Julianatoren voor haar hele schoolgroep gewonnen! #schoolreisactie2016 #schoolreis

Ouwehands Beestenbus op school op bezoek
 
Schoolreisbegeleider Daphne Ruitenbeek van PCBS Gabrie Mehenschool (Amersfoort) heeft o.a. met deze foto een bezoek van de Ouwehands Beestenbus op school gewonnen."@schoolreis schoolreisje naar het openluchtmuseum was ontzettend leuk." #schoolreisactie2016 #schoolreis

Speciale schoolreisrugtasjes voor de hele groep (30x)

Van meester Koen (Basisschool de Duinsprong in Drunen) ontvingen we deze geweldige schoolreisselfie gemaakt in Toverland. Dank je wel Koen! #schoolreisactie2016 #schoolreis

 

Winnaars schoolreisactie 2015 'Deel je schoolreisfoto'

Ook in het schoolreisseizoen van 2015/2016 werden (met name in mei en juni) door jullie collega-organisatoren, begeleiders, leerlingen en/of ouders volop schoolreisbelevingen met ons gedeeld. Echt overweldigend! De mailbox van de schoolreisredactie, onze Facebook pagina en Twitteraccount liepen net zoals vorig seizoen helemaal over… Meer dan 425 foto’s van de allerleukste schooldag(en) van 2015 werden gedeeld. Reportages, schoolreiscolumns, schoolreisselfies, kreten en allerlei andere schoolreisgerelateerde berichten kwamen binnen. Dit zijn de prijswinnaars.

Entreekaarten (hele klas) voor de Julianatoren in Apeldoorn

Anoeska van der Oord, teamlid en schoolreisbegeleider van Basisschool De Ontdekkingreis (Doorn) deelde afgelopen schoolreisseizoen deze leuke impressie. “@schoolreis: Spelen, genieten, samen, wat is het schoolreisje van @deontdekkingen toch heerlijk! #feest!” Met deze inzending heeft zij de entreekaarten van de Julianatoren voor haar hele schoolgroep gewonnen! #schoolreisactie2015 #schoolreis

Ouwehands Beestenbus op school op bezoek
 
Juf Charlotte van Londen van BS WereldKidz Palet ZO (Maarssen) heeft met deze foto een bezoek van de Ouwehands Beestenbus op school gewonnen. “De rest van de school gaat op schoolreisje dus wij zwaaien ze uit! Veel plezier @schoolreis” Hartelijk gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs.

Drie tickets voor Walibi Holland

Juf Esmaralde Wokke van OBS De Wijde Veert (Noord-Scharwoude) stuurde ons deze foto via Twitter "@schoolreis #facebookactie #hardgaan! Vlotten bouwen in #Spaarnwoude met #groep6. Helemaal te gek!" Gefeliciteerd met jullie schoolreisprijs.

DVD 'Mees Kees op Kamp' (5x)
Verrassing! Wegens het enorm succes hebben we wederom een aantal extra DVD's ingekocht van de schoolreis familiefilm 'Mees Kees op Kamp'. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!


Rogier Schipper namens de Mgr. Bekkerschool (Veendam): "@schoolreis mooie schoolreis met groep 4 van de Mgr. Bekkersschool uit Veendam. #wadlopen #lauwersoog #natuurschool"


De Gerardus Majellaschool (Onderdijk) stuurde ons 5 enthousiaste foto's: "Gr 8 nog heel even op #schoolkamp... Het zit er bijna op! Enorm genoten, nog even #samen juichen @schoolreis"


Directeur Frederique Oolbekkink van DBS Nettelhorst (Lochem) stuurde ons 3 leuke schoolkamp foto's: "@schoolreis De foto's zijn echt superleuk, net als ons schoolkamp! Groetjes @DbsNettelhorst"


Juf Angela Schuller van basisschool De Bolderik (Hank) stuurde ons via Twitter: "Geweldig mooi kampvuurfeest met livemuziek, wat een feest! @schoolreis #schoolkamp #demoer #zonnig #bolderik #hank"


Ook de inzending van meester Marco Jaarsma is beloond! "@schoolreis Leuk weg zijn en ook nog kunnen winnen #schoolreisactie2015 #schoolkampAmeland"   
 

Winnaars van de 'schoolreisactie 2014'

Entreekaarten (hele klas) voor de Julianatoren in Apeldoorn
 
Déwi Hoeve van de Mariabasisschool (Marknesse): "Op schoolreis... moet ik meer zeggen?" Déwi heeft met deze foto die volledig tot de verbeelding spreekt de entreekaarten van de Julianatoren voor haar hele schoolgroep gewonnen!

Ouwehands Beestenbus op school op bezoek
 
Linda Pater van OBS De Bongerd: (Apeldoorn): “Na een geweldige en dolfijne schoolreisdag zat de sfeer op de terugweg in de bus er nog steeds in! Een top schoolreisje was het!”. De Beestenbus van Ouwehands Dierenpark is inmiddels bij De Bongerd op bezoek geweest.

Twee tickets voor een attractie in Nederland naar keuze
 
Peter Koenen uit Deventer stuurde ons deze geweldige schoolreisfoto van zijn schoolkamp in 1980. Peter bedankt voor het delen van deze ‘nostalgische’ schoolreisfoto! Je bent één van de weinige deelnemers met een foto van vroeger en hebt daarmee de twee gekozen tickets voor Walibi Holland gewonnen. 

Mees Kees op Kamp' prijzenpakket (3x)

Meester Pasquale Bessems organiseerde meer dan 10 jaar de schoolreisjes voor ruim 450 leerlingen van Basisschool Scharn in Maastricht. Hij ontving van de schoolreiscommissie een oorkonde van de ‘Nederlandse Vereniging Tot Bevordering Van De Schoolreizen’ en van ons een prijzenpakket van bioscoopfilm 'Mees Kees op Kamp'. In een gesprek met onze redactie geeft hij een aantal goede organisatietips. Deze tips lees je terug in de komende editie (september 2014) van het Nationaal Schoolreis Magazine.


Yvo Hofstede, leerling van de Mariaschool uit Wateringen stuurde ons afgelopen voorjaar een verslag van zijn schoolreisje naar de Linnaeushof in Bennebroek. Van Entertainment One Benelux ontving ook hij eind mei het prijzenpakket van ‘Mees Kees op Kamp’.

 
Van Linda van Heck ontvingen we 24 juni jl. verschillende foto's van Daltonschool De Tweemaster (Pijnacker) op schoolreis. Linda bedankt voor je inzendingen. Met de bovenstaande foto heb je een prijzenpakket van 'Mees Kees op kamp' gewonnen!

Bonus: extra prijzen


DVD 'Mees Kees op Kamp' (6x)
Verrassing! Wegens het enorm succes, we ontvingen maar liefst meer dan 350 inzendingen, hebben we een aantal extra DVD's ingekocht van de schoolreis familiefilm 'Mees Kees op Kamp'.
 
"Wow, een super geslaagde dag voor alle groepen! Bedankt alle hulpouders!" OBS Groenehoek uit Bergschenhoek deelde een zestal gezellige schoolreisfoto's met ons. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!
 
"Het is fijn, fijn in de natuur! Groep 8 op schoolkamp." O.D.B.S. Onder de Wieken uit Nieuw-Beijerland twitterde ons afgelopen juni verschillende foto's van hun geslaagde schoolkamp. Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!
 
Luc Ladru plaatste zes fotocollages van groep 8b van de Sint Victorschool uit Apeldoorn tijdens hun schoolkamp op onze FB-pagina. Waaronder de bovenstaande. “Laatste dag #schoolkamp @SintVictor @schoolreis!” Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

Kirsten Moorman plaatste deze winnende schoolreisfoto op onze Facebookpagina "Schoolreis-selfie in de boot door de jungle van Avonturenpark Hellendoorn..." Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!
 
R.K.Basisschool It Klimmerbled uit St.NicolaasgaIt deelde in mei via @schoolreis geweldige foto's van hun schoolkamp "Kampvuur, brood bakken en marsmellows #groep8 #klimmerbled" en "Groep 8 lekker gefietst en nu levend stratego!" Gefeliciteerd en veel plezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

OBS de Bosrank uit Havelte twitterde via @schoolreis afgelopen juni "Vandaag heeft groep 8 weer een topdag gehad!" Gefeliciteerd en veel kijkplezier met de DVD van 'Mees Kees op Kamp'!

Presentje van Bamboo Bill (?)
 
Verrassing ;-) Avonturier Bamboo Bill van Ouwehands Dierenpark stuurt persoonlijk een klein presentje naar Erica Coppens. Erica stuurde via onze Facebookpagina deze foto met onderschrift “Helemaal klaar voor schoolreis naar Rhenen! Bamboo Bill here we come!” 

Kleinigheidje van Duinrell (?)
  
Verrassing ;-) Juf Karin en Juf Melissa van Basisschool Het Spectrum in Delfgauw twitterde ons twee schoolreisfoto's vanuit Duinrell. "Ja dat zijn onze leerlingen! Benieuwd of de buschauffeur dit net zo leuk vindt als ik :-)" en "Juf in de Dragon Fly! Het schoolreisje was erg geslaagd!" Duinrell stuurt jullie binnenkort een presentje toe!
 

Prijswinnaars voorgaande jaren

Meester Jan (inmiddels met pensioen) van CBS Prins Willem Alexander (Elburg) heeft voor z'n hele klas entreekaarten voor de Julianatoren (t.w.v. € 245,00) gewonnen.
Juf Carolien en meester Ronald van PCBS Het Baken (Werkendam) heeft 60 'Safety Tattoos' (t.w.v. € 180,00) met het telefoonnummer van de schoolreiscoordinator(en) ontvangen. 
Meester Jurriën van BS De Grondtoon (Veenendaal) heeft een bezoek van De Beestenbus van Ouwehands Dierenpark (t.w.v. € 450,00) gewonnen.
Meester Jan van BS De Springplank (Uden) heeft 60 'Safety Tattoos' (t.w.v. € 180,00) met het telefoonnummer van de schoolreiscoordinator(en) ontvangen. 
Juf Vanessa van OBS De Groeneweg (Rotterdam) heeft voor haar hele klas entreekaarten voor Duinrell (t.w.v. € 402,50) gewonnen.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!