Nieuw plonsplezier in Aqualibi

Waver, 4 juni 2024


Nieuw plonsplezier in Aqualibi


Duiken uw leerlingen graag in nieuwe avonturen? Mis dan zeker de golf aan sensationele nieuwigheden niet in het tropische zwemparadijs Aqualibi in Waver.

In voorbereiding op het nieuwe (schoolreis)seizoen opende Walibi Belgium eind december het meest ambitieuze project van het waterpark ooit. Het waterpark is met maar liefst vier sensationele en in Europa unieke glijbanen op 1.000 m2 uitgebreid. De binneninrichting van de imposante 25 meter hoge toren waaruit de Pomakei, Wiki Wiki, Banzai en Waikiki starten is geïnspireerd op de wereld van het surfen, waardoor bezoekers de indruk krijgen ondergedompeld te zijn in het dal van een golf.De Pomakai leidt (school)bezoekers, aan boord van boeien met twee zitplaatsen, rechtstreeks een grote trechter in waar ze wervelen voordat ze de opening ingaan voor een duizelingwekkende laatste afdaling.

De Wiki Wiki beschikt over een loopbandrace met twee rijstroken, met verschillende duelpunten die de competitieve geest versterken terwijl gebruikers zij aan zij sprinten. Dit is de eerste glijbaan in zijn soort in de Benelux

De Banzai biedt tweezits tubingduels met snelle afdalingen en beklimmingen dankzij de innovatieve waterstraalaandrijvingstechnologie. Het is de eerste waterattractie in zijn soort in Europa.

De Waikiki stuwt uw leerlingen, geïnstalleerd in tweezitsboeien, eerst met hoge snelheid in een bocht langs de buitenmuur en vervolgens in een gigantische golf voor een gegarandeerde adrenalinekick. Het is de eerste glijbaan in Europa die de elementen ‘golf’ en ‘versnellingsbocht’ combineert.

Durft u als leerkracht ook in het water te springen?

Via www.schoolreismagazine.be/attractie/walibi-belgium leest u hoe uw leerlingen een topdag in Walibi Belgium en Aqualibi te bezorgen. Of kijk op pagina 10 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 31 (2024).


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!