Schoolreis naar Steinerbos Recreatiepark en Zwembad

Stein, Limburg Routebeschrijving


Slide 1 - Steinerbos
Slide 2 - Steinerbos
Slide 3 - Steinerbos
Steinerbos klauterroute
Steinerbos varen
Steinerbos speeltuinoverzicht

Belevenispark Steinerbos, echt heel veel te beleven!


Al 75 jaar is Belevenispark Steinerbos een begrip in Limburg. Het is dé plek waar iedereen op adem kan komen. Even weg van de dagelijkse sores. Even weg van de drukte van de stad. Even geen school. In de vroege ochtend baantjes trekken in het zwembad. Roeien op de vijver. En ’s middags soezen op een deken in de ligweide. De kinderen zijn op avontuur in het bos, maken snelheid op de skelterbaan of hangen ondersteboven in het klimrek.

Bij ons geen gillende rollercoasters. Geen elektronische spektakels. Geen wildwaterbanen. Maar gewoon ouderwets genieten. In de speeltuin, het bos of de zwembaden. Samen actief bezig zijn. Met de kinderen. Met vrienden. En ’s avonds moe en voldaan thuiskomen. Vol met verhalen. En de wens om zo snel mogelijk weer terug te gaan.

Steinerbos is 33 hectare groot. Dat zijn maar liefst 66 voetbalvelden. Dat is zeg maar… heel erg groot. Het ligt midden in het groen en centraal in Limburg. Je hoeft niets extra’s te betalen voor onze attracties. Nou ja, behalve voor de minicars. Het woord parkeergeld kennen we niet. En we weten alles af van spelen. Klimmen en klauteren. Zwemmen en roeien. Rondrennen en racen op skelters.

De voetzooltjes prikkelen doe je op ons Blote voeten pad, je evenwicht bewaren op het Mini-touwenparcours en ravotten in onze Natuurspeeltuin. Maar wat dacht je van kruipen en sluipen in onze Speleobox van maar liefst 3 verdiepingen? Op de kinderboerderij zie je de alpaca’s, varkentjes, kippen, loopeenden, reuze ezels, herten, schaapjes, geitjes, enz…

En bij slecht weer kun je altijd terecht in onze binnenspeeltuin van maar liefst 1600 vierkante meter.

Kortom, in het Steinerbos is gewoon echt van alles te beleven! Dus kom snel. Met je familie, met school of met vrienden!

Contactgegevens
Adres
Stadhouderslaan 220
6171 KP Stein
Limburg, Nederland Zwembad
Telefoonnummer

+31 (0)46 426 80 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!