Schoolreis naar Sportiom

Den Bosch, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Sportiom
Slide 2 - Sportiom
Slide 3 - Sportiom
Slide 4 - Sportiom
Sportiom bowlen
Sportiom minigolf
Sportiom Film
Sportiom schaatsen

Sportiom, voor het leukste schoolreisje


Beleef het leukste sportieve schoolreisje bij Sportiom! Roetsj van de 5 glijbanen in AquaFun, sla een hole-in-one op de minigolfbaan, gooi een strike op de bowlingbaan of schaats pirouettes op de ijsbaan, óf combineer de vele activiteiten zodat dit schoolreisje onvergetelijk wordt.

Urenlang waterpret in AquaFun
Recreatief zwemmen kan nergens beter dan in ons gethematiseerde subtropisch zwemparadijs AquaFun. En dit kleurrijke thema vind je nergens anders. Roetsj van de snelle glijbanen, trotseer de golven in het golfslagbad, race tegen elkaar in de duo racer of spring in een band en glij door de bandenglijbaan. Hier bleef je echt het leukste schoolreisje! Tussen al het spetteren en spelen door kun je bijkomen op het terras en het buikje vullen.

Komt ie.. hole-in one
Kom een balletje slaan op onze 18 holes minigolfbaan! Van een eenvoudige hole tot holes met een lift of een looping, hier blijven we je uitdagen. En de baan, stick en balletje zijn glow in the dark. Dus draag witte of fluorescerende kleding voor nog meer glow in the dark plezier. Tussen al dat focussen door kun je genieten van een hapje en een drankje bij de ballenbar.

Kom je een strike gooien?
Bowlen op de vetste baan van Den Bosch? Dat doe je bij Sportiom! Naast het gewone welbekende bowlen is het ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende spellen die je kan spelen op de bowlingbaan, zoals kamelenrace. Dat is nog eens leuke variatie! Lukt het jou om een strike te gooien? Na dat harde werken kan je uitrusten en genieten van een drankje en een hapje bij de ballenbar.

Pirouettes schaatsen
Of je nu een beginnende schaatser bent of bij de eerste graad onder nul begint te dromen over de Elfstedentocht, hier giet it altijd oan. Kom gezellig schaatsen op onze ijshockey schaatsbaan. De schaatsen kun je bij ons huren en voor een rekje kan je ook bij ons terecht. Vraag wel even naar de mogelijkheden, want de schaatsbaan is niet het gehele jaar geopend.

Combineren is mogelijk!
Het is mogelijk om de vele activiteiten bij Sportiom te combineren. En voor grote groepen hanteren wij een groepskorting. Wil je graag buiten de openingstijden reserveren dan is dit op aanvraag mogelijk vanaf 100 personen en wordt er een toeslag berekend. Ook kan een horeca-arrangement worden bijgeboekt. Wij maken er een feestje van! Vraag bij de boekingscentrale naar de mogelijkheden door te mailen naar boekingscentrale.sportiom@sportfondsen.nl

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Victorialaan 10
5213 JE Den Bosch
Noord-Brabant, Nederland Zwembad
Telefoonnummer

+31 (0)73 646 46 46

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!