Schoolreis naar Avonturenpark Hellendoorn

www.avonturenpark.nl

Hellendoorn, Overijssel Routebeschrijving


www.avonturenpark.nl
Avonturenpark Hellendoorn- Draaiend platform
Avonturenpark Hellendoorn- Aquapark
Avonturenpark Hellendoorn- Achtbaan
Avonturenpark Hellendoorn- Diverse attracties
Avonturenpark Hellendoorn- Draaiend platform
Avonturenpark Hellendoorn- Aquapark
Avonturenpark Hellendoorn- Achtbaan
Avonturenpark Hellendoorn- Diverse attracties

De avontuurlijkste schoolreisbestemming!


Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wacht Avonturenpark Hellendoorn op je. Met meer dan 30 attracties en shows één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. De gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties, een rookvrije omgeving en korte wachtrijen maken het Avonturenpark uitermate geschikt als schoolreisbestemming. Attracties voor alle leeftijden met ieder seizoen tal van vernieuwingen. Voor iedereen een dag vol avontuur!

Kom maar langs als je durft!
Wat denk je van onze spetterende waterpretattracties zoals de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval? Of maak een ritje door de donkere riolen van de Rioolrat en zet de wereld op zijn kop in de Tornado! Ga de strijd aan en word de beste schutter in onze interactieve lasergame De Discoveryclub. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen attractiegebied: Dreumesland. Speciaal voor de allerkleinsten tot 120 cm.

Nog meer waterpret!
Uniek in Nederland is het Aquaventura Slidepark. Een outdoor waterslidepark met 11 supergave waterglijbanen, een waterspeelpark voor de kleine avonturiers en een heerlijke zonnige ligweide. Waterpret voor jong en oud! Aquaventura Slidepark is geopend van mei tot en met september.*

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren voor de leerlingen in 2019? Kom dan naar Avonturenpark Hellendoorn. Je krijgt bijna 50% korting op de reguliere entreeprijs!
Reserveer jouw schoolreis 2019 direct online (klik onderstaande- of bovenstaande button) of neem tijdens kantooruren contact op met Team Schoolreizen. Een heerlijk dagje uit voor de kinderen en een onbezorgde dag voor de begeleiders.

Avonturenpark Hellendoorn is de ideale schoolreisbestemming voor basisscholen:
- Veilig: bij elke attractie een medewerker
- Kindvriendelijk
- Betaalbaar: hoge korting
- Overzichtelijk: compact en verzorgd
- Succes bij alle leeftijden
- Geen wachtrijen; zo vaak als ze willen
- Ruim 30 gratis attracties en shows
- Speciaal voor de kleintjes: Dreumesland
- Waterpret in Aquaventura Slidepark
* Het Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. Openingsdagen variëren op basis van weersomstandigheden.

In 2019 wordt het attractieaanbod verder uitgebreid met maar liefst twee nieuwe attracties. Met de komst van deze attracties biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor families en scholen aan. 

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Overijssel, Nederland Zwembad
Telefoonnummer

+31 (0)548 65 91 23

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!