Schoolreis naar Terschelling

West-Terschelling, Waddeneilanden Routebeschrijving


Slide 1 - Schoolreis naar Terschelling
Slide 2 - Schoolreis naar Terschelling
Slide 3 - Schoolreis naar Terschelling
Slide 4 - Schoolreis naar Terschelling
Mooiweer Kampvuur
Slide 2 - Schoolreis naar Terschelling
Schoolreis naar Terschelling accommodatie
Schoolreis naar Terschelling gemeenschappelijke ruimte

Schoolreis naar Terschelling, een unieke belevenis op de mooist denkbare locatie


Kom naar Terschelling voor een onvergetelijke schoolreis!

Zoek je een perfecte locatie voor de schoolreis, werkweek of een introductiekamp? Kom dan naar Terschelling, want een betere plek voor een onvergetelijk verblijf is moeilijk te vinden. Ervaar de prachtige natuur en een ongekend gevoel van vrijheid van het eiland en geniet van de verrassende educatieve onderdelen en spectaculaire activiteiten. Alleen al de overtocht en de verblijfslocaties maken een verblijf op Terschelling onvergetelijk. En door de intensieve en jarenlange samenwerking tussen MooiWeer, Stayokay, Rederij Doeksen en Staatsbosbeheer is een uitstekend verzorgd verblijf van begin tot eind gegarandeerd.

Authentiek
Wij van Schoolreis naar Terschelling begrijpen als geen ander dat jullie de leerlingen of studenten graag een authentieke en onvergetelijke ervaring willen bieden. En daarvoor is Terschelling bij uitstek geschikt. Er is een keuze uit verschillende
arrangementen, waarbij je de schoolreis zo actief of educatief mogelijk kunt maken. Willen jullie bijvoorbeeld meer tijd op het strand doorbrengen met de groep of klas? Dan zijn er tal van activiteiten bij te boeken, zoals blokarten, wadkanoën, een stoere survival of vlotbouwen en vlotvaren bij het Duinmeer van Hee, waarbij uiteraard een speciaal scholentarief geldt. Helemaal leuk om de dag ’s avonds af te sluiten met een kampvuur op het strand! En schijnt de zon een keer niet? Ook dan valt er genoeg te doen en te beleven, zoals zwemmen in het zwembad of een huifkartocht door de duinen.

Kijk snel op onze website (klik onderstaande button) voor alle mogelijkheden!

Zelf doen
Mocht je de schoolreis overigens liever zelf willen regelen, of is er een beperkt budget, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. We vertellen graag welke mogelijkheden er allemaal zijn op het eiland en brengen je vervolgens in contact met de verschillende ondernemers. Dat doen we met veel plezier!

Neem snel contact met ons op om te horen wat er allemaal mogelijk is! Mail naar terschelling@stayokay.com of info@mooi-weer.nl. Bellen kan ook met 0562-442338 of 0562-444060.

Contactgegevens
Adres
Burgemeester Reedekerstraat 56 B
8881 CB West-Terschelling
Waddeneilanden, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)562 44 40 60
+31 (0)562 44 23 38

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!