Schoolreis Outdoorpark SEC Almere

Almere, Flevoland Routebeschrijving


Slide 1 - Outdoorpark SEC Almere
Slide 2 - Outdoorpark SEC Almere
Slide 3 - Outdoorpark SEC Almere
Slide 4 - Outdoorpark SEC Almere

Outdoorpark SEC Almere, op outdooravontuur! Durf jij het aan?


Plezier, sport en avontuur
Schoolreisjes bij Outdoorpark SEC Almere zijn actief, afwisselend en toegankelijk voor iedereen. De speelse uitdagingen versterken het groepsgevoel en geven een gevoel van zelfvertrouwen. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Actief schoolreisje
Van survival tot vlotvaren; van Expeditie Robinson tot Outdoor Games – er is een breed aanbod met voor ieder wat wils. Leerlingen kunnen zich heerlijk uitleven met uitdagingen als junglebruggen, boogschieten, vlotvaren, touwtrekken, high-rope klimmen en nog veel meer!

Eten en drinken
Schoolreisjes duren tussen de 2 en 6 uur, afhankelijk van het gekozen arrangement. Daarbij kun je extra eten en drinken kiezen, bijvoorbeeld versgebakken patat, een hartige snack of survivalburger. Of je organiseert zelf een picknick met meegenomen eten en drinken.

Over Outdoorpark SEC Almere
Al meer dan 20 jaar organiseert Outdoorpark SEC Almere activiteiten voor schoolreisjes, introductiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en bedrijfsuitjes. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het park in boswachterij Almeerderhout. Een schoolreis naar het outdoorpark kan het hele jaar; de activiteiten worden aangepast aan de weersomstandigheden.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Flevoland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)36 538 48 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!