Schoolreis naar Kampeerhoeve Koole

Noorden, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Kampeerhoeve Koole
Slide 2 - Kampeerhoeve Koole
Slide 3 - Kampeerhoeve Koole
Slide 4 - Kampeerhoeve Koole
Kampeerhoeve Koole speelveld
Kampeerhoeve Koole lama
Kampeerhoeve Koole spelen
Kampeerhoeve Koole zaal

Kampeerhoeve Koole, een groepsaccommodatie midden in het Groene Hart


Op zoek naar een ruime groepsaccommodatie voor een schoolkamp of vereniging midden in de natuur, dicht bij het water? Kom logeren in één van onze groepsaccommodaties in Noorden (Zuid-Holland). Er zijn twee groepsverblijven op de Kampeerhoeve ‘De Stal’ en ‘De Berghut’. De accommodaties worden verhuurd op basis van zelfverzorging. De groep dient zelf zorg te dragen voor het beddengoed. Indien gewenst, kan in catering worden voorzien.

Groepsaccommodatie 'De Stal' (groepen tot 60 personen): De Stal biedt onderdak aan groepen tot maximaal 60 personen. De Stal beschikt over een grote eetzaal met bar, een recreatieruimte, een volledig ingerichte keuken, meerdere sanitaire faciliteiten en 3 grote slaapzolders. In een naastgelegen gebouw, zijn nog 4x 6 persoons slaapkamers. Naast de stal ligt de boomgaard, waar picknicktafels staan en genoeg ruimte is voor buitenactiviteiten. Ook is daar een vuurplaats. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van het grote voetbalveld achter op het terrein.

Groepsaccommodatie 'De Berghut' (groepen tot 36 personen): De Berghut biedt onderdak aan groepen tot maximaal 36 personen. De Berghut beschikt over een grote eetzaal met bar, een recreatieruimte, een volledig ingerichte keuken met spoelmachine en meerdere sanitaire faciliteiten. De kamerindeling is als volgt; op de begane grond 2x 2 persoons slaapkamers (met badkamer). Op de eerste verdieping 2x 4 persoons slaapkamers en 4x 6 persoons slaapkamers. Naast de Berghut ligt een terras waar gebruik van gemaakt kan worden. Achter de Berghut ligt het grote voetbalveld. Dit veld mag gebruikt worden door beide groepsaccommodaties. 

De groepsaccommodaties kunnen ook samen verhuurd worden, waardoor plaats is voor maximaal 96 personen. 

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Hogedijk 6
2431 AA Noorden
Zuid-Holland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)172 40 82 06

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!