Schoolreis naar Horizon

Bredene, West-Vlaanderen Routebeschrijving


Horizon - Slide 1
Horizon - Slide 2
Horizon - Slide 3
Horizon - Slide 4
Horizon Zeeklassen Groepsdans
Horizon Zeeklassen Garnalenvissen
Horizon Zeeklassen Meidendans
Horizon Zeeklassen Slaapkamer

Horizon Zeeklassen, het ideale groepsverblijf voor zeeklassen en kampen


Welkom bij Horizon: een vakantieparadijs aan de Vlaamse Kust!
Horizon, jouw knusse toevluchtsoord voor groepen, ligt op een boogscheut van de zee en is makkelijk bereikbaar via een handige tunnel. Onze accommodaties - elk met een eigen zaal en een speciale ruimte voor begeleiders - zijn eenvoudig en goed onderhouden. De gedeelde tuinen zijn royaal, waardoor elke groep over een eigen stukje vakantieparadijs beschikt.

Een warm welkom in huiselijke sfeer
Bij Horizon ben je niet zomaar een gast. Hier voel je je écht thuis. We verwelkomen je met open armen in een gezellige ambiance waar huiselijkheid en levendigheid centraal staan. Zo geniet je optimaal van de prachtige omgeving. Laat je betoveren door de gouden zonsopgang en -ondergang, voel de zilte zeebries, beleef het zachte zand en leef je uit in de golvende duinen. Een natuurlijke omgeving die smeekt om ontdekt te worden!

Spelen en ontspannen voor kinderen
Van het strand tot de grote speelweide: voor kinderen is Horizon een waar speelparadijs. Voetballen, racen met go-carts, nieuwe vrienden maken…: hier genieten ze van de vrijheid om lekker te ravotten en simpelweg te genieten.

Smakelijke avonturen in culinaire variëteit
En dan hebben we het nog niet gehad over onze heerlijke maaltijden! Onze keuken is gevarieerd en aangepast aan verschillende wensen, van allergieën tot halal en vegetarisch. Maar bij Horizon draait het niet alleen om eten, slapen en spelen. Het gaat om een totale belevenis waar iedereen met een grote glimlach aan terugdenkt.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Kapelstraat 88
B-8450 Bredene
West-Vlaanderen, België Verblijf
Telefoonnummer

+32 (0)59 32 36 28

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!