Schoolreis naar Groepsaccommodatie Zonnewende

Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant Routebeschrijving


Zonnewende- Speeltuin
Zonnewende- Tribune
Zonnewende- Slaapkamer
Zonnewende- vooraanzicht

Groepsaccommodatie Zonnewende, St Michielsgestel, Brabant, Nederland, Zonnewende is de plék voor jou!


Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie die het hele jaar geopend is en waar je met 30 tot 252 gasten kunt verblijven?

Onze accommodatie is gelegen in een bosrijke omgeving in het gezellig Noord-Brabant. In drie gescheiden, ingerichte woonvleugels met elk een eigen woonkamer en/of recreatieruimte is er volop mogelijkheid voor een heerlijk verblijf, kortom dé ideale plek voor jou.

Slaapvleugels
De slaapvleugels bestaan uit drie identieke vleugels; vleugel A, B en C. Hierin bevinden zich in totaal 252 bedden. Elke vleugel bestaat uit vijf blokken met diverse slaapkamers. Deze blokken zijn eenvoudig te scheiden en elk voorzien van een eigen toegangsdeur.
Elk blok is voorzien van een eigen sanitaire unit. Hierin bevinden zich twee toiletten en twee douches. Bovendien heeft elke vleugel een aangepaste douche en een aangepast toilet voor mindervaliden.

Kamers
De 45 slaapkamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van stapel- en eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen. Gebruik van kussens is bij de basisprijs inbegrepen; een linnenpakket kan eventueel gehuurd worden a € 8,28 per set.

Feestzalen
Een gezellige ruimte voor een bonte avond, workshop of discoparty is ook voorzien bij Zonnewende. Wij beschikken over een groot Bostheater (250 personen) en een Brabants café (100 personen)

Outdoor activiteiten
Op het terrein van Zonnewende bevindt zich het outdoorcentrum van Zipwire. Onder begeleiding van ervaren instructeurs worden diverse spelletjes, opdrachten en klimparcours volbracht op zowel de grond als hoog in de lucht. Informeer voor meer mogelijkheden via www.zipwire.nl

Zonnewende biedt prijzen inclusief maaltijdverzorging. Zo reserveer je een midweek/weekend arrangement inclusief ontbijt, lunch en diner vanaf € 56,64 per persoon (incl 9% btw, excl toeristenbelasting)

Ga naar onze website voor meer informatie.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Esscheweg 78
5271 NA Sint-Michielsgestel
Noord-Brabant, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)73 551 24 25

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!