Groepsaccommodatie Zonnewende

Bezoek de website

Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant Routebeschrijving


Bezoek de website
Zonnewende- Speeltuin
Zonnewende- Tribune
Zonnewende- Slaapkamer
Zonnewende- vooraanzicht
Zonnewende- Speeltuin
Zonnewende- Tribune
Zonnewende- Slaapkamer
Zonnewende- vooraanzicht

Groepsaccommodatie Zonnewende


Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie die het hele jaar geopend is en waar je met 30 tot 252 gasten kunt verblijven?

Onze accommodatie is gelegen in een bosrijke omgeving in het gezellig Noord-Brabant. In drie gescheiden, ingerichte woonvleugels met elk een eigen woonkamer en/of recreatieruimte is er volop mogelijkheid voor een heerlijk verblijf, kortom dé ideale plek voor jou.

Slaapvleugels
De slaapvleugels bestaan uit drie identieke vleugels; vleugel A, B en C. Hierin bevinden zich in totaal 252 bedden. Elke vleugel bestaat vervolgens uit vijf blokken met diverse slaapkamers. Deze blokken zijn eenvoudig te scheiden en elk voorzien van een eigen toegangsdeur zodat ook de veiligheid gegarandeerd is.
Elk blok is voorzien van een eigen sanitaire unit. Hierin bevinden zich twee toiletten en twee douches. Bovendien heeft elke vleugel een aangepaste douche en een aangepast toilet voor mindervaliden.

Kamers
De 45 slaapkamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van stapel- en eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen. Gebruik van kussens is bij de basisprijs inbegrepen; een linnenpakket kan eventueel gehuurd worden a € 7,96 per set.

Feestzalen
Een gezellige ruimte voor een bonte avond, workshop of discoparty is ook voorzien bij Zonnewende. Wij beschikken over een groot Bostheater (250 personen) en een Brabants café (100 personen) waar je kosteloos gebruik van mag maken.

Zonnewende biedt prijzen inclusief maaltijdverzorging. Zo reserveer je een midweek/weekend arrangement inclusief ontbijt, lunch en diner vanaf € 54,61 per persoon (incl 9% btw, excl toeristenbelasting)

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Esscheweg 78
5271 NA Sint-Michielsgestel
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0735) 51 24 25

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!