Schoolreis naar Groepsaccommodatie De Buitenjan

Veldhoven, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Groepsaccommodatie De Buitenjan
Slide 2 - Groepsaccommodatie De Buitenjan
Slide 3 - Groepsaccommodatie De Buitenjan
Slide 1 - Groepsaccommodatie De Buitenjan
Slide 2 - Groepsaccommodatie De Buitenjan
Slide 3 - Groepsaccommodatie De Buitenjan

Groepsaccommodatie De Buitenjan, overnachten in een voormalig klooster


Groepsaccommodatie De Buitenjan biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Families, bedrijven, verenigingen maar zeker ook scholen weten de weg naar de prachtige locatie in de Brabantse bossen goed te vinden. Want of het nu gaat om een dagprogramma vol avontuurlijke activiteiten of een meerdaags (school)kamp: alles is mogelijk bij De Buitenjan in Veldhoven. Het naastgelegen Klimrijk Brabant vormt wat dat betreft nog een extra attractie!

Inspanning en ontspanning
De Buitenjan beschikt over verschillende groepsverblijven en overnachtingsmogelijkheden voor alle leeftijden. Er is een divers aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten. Dankzij de mooie, groene omgeving en de vele activiteiten ontstaat er een goede mix van inspanning en ontspanning. Schoolklassen maken vooral graag gebruik van de mogelijkheden tot dansen en feesten in de Pepsitheek, de sportvelden, het gratis wifi-netwerk, de groepsspelen, boshut en uiteraard de faciliteiten van het naastgelegen Klimrijk Brabant. Maar ze kunnen ook creatief aan de slag of hun acteerkunsten etaleren in de toneelzaal. Of anders lekker relaxen in de ontmoetingsruimte, gezellig kletsen bij de kampvuurplaats en genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door de huiskok. Allemaal ingrediënten voor een geslaagd (school)kamp!

Heerlijk buiten zijn
Als het mooi weer is, is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Bij De Buitenjan zijn er genoeg mogelijkheden om daar optimaal van te genieten. Er zijn diverse sportvelden voor bijvoorbeeld voetbal, volleybal en basketbal en een mooi terras met klim/ klautercombinatie, glijbaan en tafeltennistafel. De Buitenjan beschikt over ruim 10 hectare terrein met een groot stuk bos, geschikt voor speurtochten en andere spellen. In het naastgelegen gemeentebos van 40 hectare is bovendien een reflectortocht uitgezet.

Klimrijk Brabant
Klimmen tot wel acht meter hoogte? Meesters en juffen kunnen hun leerlingen gerust de boom in sturen! Tijdens het ‘parcours klimmen’ worden de leerlingen gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Klimrijk Brabant is ook op vaste grond buitengewoon avontuurlijk. Leerlingen treden bijvoorbeeld tegen elkaar in het strijdperk tijdens een outdoor lasergame. Maar ook het maken van een GPSwandelroute vormt een ware uitdaging. Alle ingrediënten voor een verblijf dat uitblinkt in avontuurlijke Brabantse gezelligheid zijn dus voorhanden bij De Buitenjan. Tot snel!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Noord-Brabant, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)40 254 01 59

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!