Schoolreizen en klasuitstappen in Brussel


Brussels Hoofdstedelijk Gewest: sterk internationaal karakter
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bestaat uit 19 gemeenten. Brussel is de hoofdstad van België en heeft een sterk internationaal karakter.


7 resultaten

Sorteer op

In Brussel is immers het Europees Parlement gevestigd. U kunt in Brussel het EU parlement bezoeken en op basis van leeftijd en interesses een keuze maken uit een divers aanbod van activiteiten. Daarbij krijgen uw leerlingen een blik achter de schermen en komen ze te weten hoe het Europees Parlement in de loop der jaren is veranderd. Alle bezoekersactiviteiten zijn gratis.

Brussel is rijk aan cultuur en geschiedenis en deze mooie stad kunt u met uw schoolgroep op vele manieren ontdekken. Er zijn diverse aanbieders van verkenningstochten door de stad. Maak van die gelegenheid gebruik om de prachtige musea, historische gebouwen, de Belgische spoorwegen en Mini-Europe te bezoeken. Dat kan vanuit groepsaccommodaties, zoals jeugdherbergen. Een degelijke en gezellige uitvalsbasis. Hier vindt u aanbieders van leuke en educatieve bestemmingen voor een schooluitstap.


Zijn er nog schoolreisbestemmingen in Brussel die u mist?

Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!