Nieuw: X-Adventure, de specialist in avontuurlijke schoolreizen gestart met ‘X-Adventure Scholen’

Boom, 6 december 2018

Nieuw: X-Adventure, de specialist in avontuurlijke schoolreizen voor leerlingen gestart met ‘X-Adventure Scholen’


X-Adventure Scholen X-Adventure, de specialist in avontuurlijke reizen voor jongvolwassenen is afgelopen september gestart met ‘X-Adventure Scholen’, een nieuw concept waarmee de reisorganisator zich specifiek wil richten op leerlingen en studenten. ‘X-Adventure Scholen’ bestaan uit drie peilers. 

De eerste: met Avontuurlijke Schoolreizen wil X-Adventure leerlingen laten kennismaken met buitensporten zoals canyoning, wandelen, via ferrata, klimmen en survival en daarnaast jongeren van nabij meer inzicht verschaffen in natuur, ecologie en duurzaamheid. X-Adventure werkt hiervoor met standaardprogramma’s, maar scholen kunnen eveneens activiteiten op maat laten samenstellen.

De tweede: via zijn Buitensportopleidingen voor hogescholen en universiteiten zal X-Adventure studenten opleiden tot volwaardig erkende (berg-)gidsen voor de sporten canyoning, bergwandelen, via ferrata en klimmen. Deze opleidingen worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen binnen het curriculum van de studenten.

De derde peiler heet Avontuur en Cultuur, een combinatie van buitensporten en citytrips. De traditionele voorjaarsreis naar één bestemming! X-Adventure combineert leerrijke stadsbezoeken met avontuurlijke activiteiten: een bezoek aan de Sagrada Familia in Barcelona en op een andere dag raften in de Pyreneeën, of het San Marcoplein bezichtigen en daarna afdalen in de watervallen aan het Gardameer.

Voor meer informatie: www.werkweek.nl/outdoor/x-adventure en pagina 45 van het magazine Werkweek 2018/2019.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!