Ontdek Train World tijdens de gratis lerarendag

Schaarbeek, 11 april 2023


Ontdek Train World tijdens de gratis lerarendag


Ontdek Train World, tijdens de gratis lerarendag, als ideale uitstap met uw klas. Op woensdagnamiddag 24 mei 2023 stelt de dienst Publiekswerking en Educatie van Train World de verschillende schoolpakketten en workshops aan u voor. Tevens kunt u vrijblijvend gebruik maken van een gegidste rondleiding.

Programma lerarendag (24 mei 2023):
13.30 tot 14.00 uur: Welkom.
14.00 tot 17.00 uur : Voorstelling van vijf educatieve pakketten en drie workshops voor kleuterklas tot het 6e middelbaar.
Inclusief gratis gidsbeurt.

Uw gratis bezoek
Vraag via het online serviceformulier uw gratis verkennend bezoek bij Train World aan. Wilt u naast Train World ook bij andere schoolreisbestemmingen een gratis verkennend bezoek brengen, dan kunt u deze op het formulier aanvinken. Van de betreffende schoolreisbestemming(en) ontvangt u dan een uitnodiging en/of toegangsbewijs met de evt. voorwaarden (bezoekdata e.d.), waarmee u persoonlijk kunt gaan zien of de locatie geschikt is voor een uitstap met uw klas.

Klasuitstap naar Train World
Bij Train World stapt u samen met uw leerlingen in om te genieten van een spannende ontdekkingstocht tussen de treinen. Train World biedt gegidste rondleidingen aan, maar ook gratis educatieve pakketten op maat van de leerlingen; voor kinderen uit het kleuteronderwijs, tot leerlingen in het laatste jaar van het secundair onderwijs. Het lesmateriaal helpt u om de schatten van Train World op een leuke manier te ontdekken. Met de educatieve pakketten kunt u zelf aan de slag in de klas én in het museum. Meer informatie leest u via www.schoolreismagazine.be/educatie/train-world. Train World staat op pagina 30 van het Nationaal Schoolreis Magazine (editienr. 30, 2023).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!