Plopsaland De Panne opent meest spectaculaire rollercoaster van Europa

Adinkerke , 1 juli 2021


Plopsaland De Panne opent meest spectaculaire rollercoaster van Europa: ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’


Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van adembenemende rollercoasters en fans van Tomorrowland terecht in Plopsaland De Panne voor de zogenaamde Trial Runs van 'The Ride to Happiness by Tomorrowland'.

‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ is de allereerste ‘extreme spinning coaster’ in Europa en de tweede attractie van dit type wereldwijd -enkel in de Verenigde Staten stond er al één. Bezoekers worden maar liefst twee keer gekatapulteerd naar een snelheid van maar liefst 90 km/u en gaan hierbij vijf keer overkop. De karretjes kunnen vrij ronddraaien, waardoor schoolreisbezoekers telkens een andere ritervaring beleven. De attractie heeft een totale lengte van bijna één kilometer en staat op z’n hoogste punt 35 meter boven de grond, wat zorgt voor een uitzonderlijk zicht op het park en de ruime omgeving. Naast de unieke thematische invulling werd een exclusieve soundtrack gecomponeerd die tijdens de volledige rit te horen is, wat de ervaring voor elke bezoeker extra sensationeel maakt.Voor de totstandkoming van 'The Ride to Happiness' werkte het creatieve team van Tomorrowland samen met de Plopsa Group, om op die manier de unieke sfeer die Tomorrowland typeert te vertalen naar een coaster van wereldniveau. Van 1 tot en met 21 juli kunnen bezoekers de coaster exclusief in preview testen tijdens de zogenaamde Trial Runs. Elke bezoeker die tijdens deze periode een rit maakt, ontvangt bovendien een 'Certificate of Happiness' als bewijs dat ze een van de eerste passagiers waren. Vanaf 22 juli opent de attractie vervolgens officieel. De Trial Runs zijn inbegrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne. Een aparte reservatie is bijgevolg niet nodig.

Wilt u meer info over een schoolreis naar een Plopsa-park? Check www.schoolreismagazine.be/plopsaland-de-panne of kijk op de binnenpagina van de cover van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2021)

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!