Ontdek de geheimen van de nieuwe mysterieuze vulkaan Terra Magma in Bobbejaanland

Lichtaart, 16 mei 2023


Ontdek de geheimen van de nieuwe mysterieuze vulkaan Terra Magma in Bobbejaanland


In de plezante schoolreisbestemming Bobbejaanland is de vernieuwde attractie Terra Magma geopend voor (school)bezoekers. De waterattractie is afgelopen half jaar volledig verbouwd.

In Terra Magma maken uw leerlingen een vaartocht naar een vulkaan, waarover al jaren verhalen de ronde doen. De mysterieuze vulkaan kwam ooit tot uitbarsting en is sindsdien een trekpunt voor avonturiers van over de hele wereld. Onderweg komen avonturiers in een tropische storm terecht en passeren ze watervallen, vlinders, een vissersdorpje, een sterrenhemel en een groot zeemonster. Hoogtepunt is de uitbarsting van de vulkaan tijdens de laatste afdaling.Via www.schoolreismagazine.be/attractie/bobbejaanland leest u meer over een klasuitstap vol fun, avontuur en adrenaline in het groene Lichtaart. Bobbejaanland staat op pagina 11 van het Nationaal Schoolreis Magazine (editienr. 30, 2023).

Gratis verkennend bezoek. Weet u niet helemaal zeker of Bobbejaanland geschikt is voor uw klas? Met een gratis ‘verkennend’ bezoek kunt u ter plekke een beeld vormen van het aanbod en de mogelijkheden en direct bepalen of deze beantwoorden aan de doelstelling van uw schoolreis. U krijgt zo een idee van de verschillende attracties, mogelijkheden om te lunchen, verzamelpunten, etc. Vraag via de ‘Oriëntatiebezoek’ button op www.schoolreismagazine.be/attractie/bobbejaanland uw gratis ticket(s) aan.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!