Nieuw: terug in de tijd met virtual reality bij het Historium Brugge

Brugge, 3 oktober 2023


Nieuw Historium Virtual Reality


Terug in de tijd met virtual reality. Iedereen die wil proeven van VR kan sinds dit jaar in het Historium prachtige ervaringen beleven. Stap binnen in de 15de -eeuwse Brugse haven en neem plaats in één van de 42 zitplekken op een middeleeuwse boot. Zodra u de VR-bril opzet, wordt u meteen terug geflitst naar 1435. U meert aan in Sluis, vaart langs de Brugse Reien en vliegt over de oude Waterhalle.Klasuitstap naar Historium Brugge
Het Historium is geen saai museum, maar een boeiende attractie die u en uw klas meeneemt op een tijdreis naar de Brugse middeleeuwen ten tijde van Jan van Eyck. Aan de hand van verschillende educatieve programma’s maakt u de schoolreis of klasuitstap aantrekkelijk en leerrijk. De leerlingen krijgen tijdens een excursie in het Historium een toegankelijke introductie tot de middeleeuwse geschiedenis van Brugge en Jan van Eyck, met film, VR, muziek en special effects. Een concept met edutainment rond Jan van Eycks leefwereld dat perfect aansluit op de leefwereld van jongeren.

Voor meer informatie kijkt u op www.schoolreismagazine.be/attractie/historium-brugge. Historium Brugge staat op pagina 35 van het Nationaal Schoolreis Magazine (editienr. 30, 2023).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!