Een plezante mix van leraars en ouders tijdens het begeleiden van een klasuitstap

Apeldoorn, 9 april 2024


Een plezante mix van leraars en ouders tijdens het begeleiden van een klasuitstap


Leraars en ouders uit een oudervereniging die een schoolreis moeten organiseren en alle begeleiders die meegaan: voor de een is het voorpret, sommigen vinden het best en voor de ander is het stress. Dat zijn zo ongeveer de types die samen met de scholieren de bus instappen, een plezante mix.

Voor u als organisator van de klasuitstap speelt hoogstwaarschijnlijk een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Alles moet kloppen, elke onzekerheid afgedekt en daarbij is het wel de bedoeling dat alle deelnemers een ontspannen tijd hebben. Als dat allemaal is gelukt, dan is dat een prestatie die groot respect verdient.

Waar mogelijk dragen wij graag ons steentje bij aan de voorbereidingen en aan het succes van deze groepsreizen. Dat is al sinds 1994 onze expertise en het blijft een ambitie die wij uitbouwen, samen met organisatoren, begeleiders en specialisten in dit werkveld. Het Nationaal Schoolreis Magazine is uitgegroeid tot het meest geraadpleegde informatie- en communicatieplatform van waaruit u uw schoolreizen, schoolkampen, studiereizen en overige klasuitstappen plant. Zowel wegwijzer als vraagbaak en zeker ook platform voor kennisuitwisseling en beoordelingen.

Naast dit magazine speelt de schoolreissite hierin een aanvullende rol. Die site staat ook dit jaar weer boordevol locaties voor de leukste klasuitstappen. Ook de redactionele rubrieken zijn verder uitgebreid. U vindt er onder andere gedeelde ervaringen, online services, aanvraag van informatie, gratis inkomtickets en organisatietips.

Het zijn allemaal steentjes om iets moois mee te bouwen. En hoe dat eruit gaat zien laten we dan over aan u allen. Want aan bezieling en enthousiasme zal geen gebrek zijn. Dat hebben vele collega-organisatoren ons laten weten.

Met een respectvolle groet,

Brian Berghuis (brian@klasuitstap.be)
namens het team van het Nationaal Schoolreis MagazinePS. Als team maken wij het Nationaal Schoolreis Magazine al heel wat jaren. Maar onze totale schoolreisorganisatie-ervaring is daar een veelvoud van. Wij hebben o.a. als ouder en leraar heel wat jaren meegedraaid in de wereld van schooluitstappen. Natuurlijk is er het een en ander veranderd in de loop der tijd. Toch blijven de hoofdzaken altijd hetzelfde. Een schoolreis is een onvergetelijke ervaring en daaraan mee mogen werken is geweldig! (www.schoolreismagazine.be/redactieteam)
 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!